Vanaf oktober 2019 bied ik naast voedingsbegeleiding ook een nieuwe dienst aan in mijn praktijk, namelijk de Shamanic Soul Session. Ben je geïnteresseerd in het sjamanisme, healing en wat ik daarin voor jou kan betekenen? Lees dan mee.

Wat is een Shamanic Soul Session?

Een Shamanic Soul Session is een sjamanistische healing. Samen met jou kijk ik naar wat er nodig is om de balans in jouw leven te herstellen. Ik pas verschillende sjamanistische technieken toe tijdens het consult, afhankelijk van jouw hulpvraag.

Voor wie?

Een Shamanic Soul Session is geschikt voor iedereen die open staat voor een sjamanistische healing. Je voelt dat er iets op fysiek, emotioneel of spiritueel vlak uit evenwicht is en je wilt daar de balans in terug brengen.

Hoe verloopt een Shamanic Soul Session?

Het eerste kwartier maken we kennis en bespreken we jouw hulpvraag. Daarna ga je comfortabel op de behandeltafel liggen en begint de healing, waarbij ik ratel en/of drum en reis. Dit duurt ongeveer een uur. Tot slot bespreken we jouw ervaringen en geef ik je boodschappen door die ik heb ontvangen. Ook kan het zijn dat er vervolgsessies nodig zijn. Dit komt vaak voor bij extraction en soul retrieval.

Moet ik iets speciaals meebrengen naar de sessie?

Nee, dat hoeft niet. Gelieve geen parfum op te doen. Mocht je vragen hebben, dan kun je mij een berichtje sturen via het contactformulier.

Wat kan het je bieden?

Helderheid, ruimte en inzicht om het leven te leiden dat je wilt leiden.

Hoeveel kost het?

Voor een Shamanic Soul Session van 90 minuten betaal je een prijs van 111 euro (inclusief BTW). Ben je geïnteresseerd? Maak dan een gratis telefonische belafspraak via de online agenda. Na deze belafspraak kun je een Shamanic Soul Session boeken.