Samen bouwen aan de wereld van morgen

Goed geïnformeerd zijn is een keuze

Vanuit de wetenschap het veld in, dat is wat ik het liefst doe. Mijn kennis en expertise inzetten voor innovaties waar zowel de mens, als de omgeving en planeet beter van worden, dáár ga ik van aan. Met een schoonvader die in transitie is met zijn melkveehouderij realiseren we op dit moment in Limburg een groot voedselbos.

Bakkie doen?

Boek een inspiratiesessie

Saraï heeft mij enorm geholpen bij het buiten de hokjes durven denken. En het durven waarmaken van mijn droom. Deze inspiratie sessie heeft mij meer gebracht, als ik had durven hopen. Wat mij betreft dan ook echt een aanrader!

Denise Moerland, Growth dietistenpraktijk

Inspiratiesessie

Voor studenten, food- en sportprofessionals

Loop je als diëtist vast in wat je op dit moment doet, wil je jouw praktijk nieuw leven in blazen of wil je duurzaamheid concreet een prominentere plek geven binnen jouw (toekomstige) werkzaamheden? Dan is de inspiratiesessie voor jou!

Wat gaan we doen?
Voorafgaand aan de sessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst. Tijdens de twee uur durende sessie onderzoeken we waar jouw krachten, kansen en mogelijkheden liggen. Ik coach en geef advies waar nodig, zodat je meteen een concreet plan hebt om mee aan de slag te gaan. 

Wat levert het jou op?
Coaching en praktisch inzicht van een ervaren sportdiëtist die out of the box denkt en handelt. Je kunt al je vragen stellen en uitdagingen bespreken, waardoor je  het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Plus een flinke dosis enthousiasme, waarna je meteen in de actiemodus komt.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Leuk je te ontmoeten!

Boek jouw inspiratiesessie voor €379,-

Leuker Voedselbos

Sponsor een stukje voedselbos!

Op dit moment werken we hard aan de realisatie van het Leuker Voedselbos, gelegen in hartje Limburg. Mijn lieve schoonvader is met zijn melkveehouderij in transitie. Een geweldige kans om te werken aan dit unieke project van in totaal 20 hectare.

Voedselbossen zijn fantastisch want ze vergroten de biodiversiteit, slaan CO2 op én zorgen voor voedzaam voedsel.

Sponsor jouw stukje voedselbos!