Samen bouwen aan de wereld van morgen

Goed geïnformeerd zijn is een keuze

Vanuit de wetenschap het veld in, dat is wat ik het liefst doe. Mijn kennis en expertise inzetten voor innovaties waar zowel de mens, als de omgeving en planeet beter van worden, dáár ga ik van aan. Met een schoonvader die in transitie is met zijn melkveehouderij realiseren we op dit moment in Limburg een groot voedselbos.

Bakkie doen?

Boek jouw inspiratiesessie!

Saraï heeft mij enorm geholpen bij het buiten de hokjes durven denken. En het durven waarmaken van mijn droom. Deze inspiratie sessie heeft mij meer gebracht, als ik had durven hopen. Wat mij betreft dan ook echt een aanrader!

Denise Moerland, Growth dietistenpraktijk

Inspiratiesessie

Voor (sport)diëtisten en studenten diëtetiek

Loop je als diëtist vast in wat je op dit moment doet, wil je jouw praktijk nieuw leven in blazen met méér impact of wil je duurzaamheid concreet een prominentere plek geven binnen jouw (toekomstige) werkzaamheden? Dan is de inspiratiesessie voor jou! Nog maar vijf unieke plekken in januari 2021.

Wat gaan we doen?
Voorafgaand aan de sessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst. Tijdens de twee uur durende sessie onderzoeken we waar jouw krachten, kansen en mogelijkheden liggen zodat je jouw impact kunt vergroten. Ik coach en geef advies waar nodig, zodat je meteen een concreet plan hebt om mee aan de slag te gaan. 

Wat levert het jou op?
Veel inspiratie, energie en nieuwe inzichten. Coaching en praktisch inzicht van een ervaren (sport)diëtist die out of the box denkt en handelt. Je kunt al je vragen stellen en uitdagingen bespreken, waardoor je  het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Plus een flinke dosis enthousiasme, waarna je meteen in de actiemodus komt.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Leuk je te ontmoeten! Boek een inspiratiesessie, zodat we samen een datum kunnen prikken voor in januari 2021. Let op! Er zijn maar vijf plekken beschikbaar.

Boek jouw inspiratiesessie voor €399,-

Leuker Voedselbos

Sponsor een stukje voedselbos!

Op dit moment werken we hard aan de realisatie van het Leuker Voedselbos, gelegen in hartje Limburg. Mijn lieve schoonvader is met zijn melkveehouderij in transitie. Een geweldige kans om te werken aan dit unieke project van in totaal 20 hectare.

Voedselbossen zijn fantastisch want ze vergroten de biodiversiteit, slaan CO2 op én zorgen voor voedzaam voedsel.

Sponsor jouw stukje voedselbos!