Voedingsbegeleiding

Voor een welbewuste verandering

We gaan samen aan de slag om jouw mindset en voedingsinname te verbeteren en alle kennis over duurzaamheid toe te passen in jouw eetpatroon. Want verandering is nodig en dat weet je.

Of je nu verantwoord wilt eten of begeleiding wil om te herstellen van je eetstoornis: je bent welkom!

Ik wil een afspraak!

Kies de optie die het best bij je past!

We gaan samen aan de slag voor een bewuste verandering.

Los consult Voeding

109,00
 • Voor clienten die verantwoord willen eten
 • 60 minuten + nazorg
 • In de praktijk in Amsterdam of online via videobellen
 • Wetenschappelijk onderbouwd, praktijkgericht en coaching via ACT-methodiek
 • Praktische oefeningen en opdrachten voor thuis

Liefdevol Voeden programma

654,00
 • Voor vrouwen die hun relatie met voeding willen verbeteren
 • 12 weken programma mét 5 consulten
 • Toegang tot online portaal met elke week een nieuwe module
 • 21 inspirerende en educatieve video’s
 • 40 opdrachten en 4 krachtige visualisaties
 • Externe experts aan het woord

Sustainable Athlete pakket

347,00
 • Voor sporters die duurzamer willen eten, leven en presteren
 • Intake van 60 minuten en 2x vervolgconsult van 45 minuten
 • In de praktijk in Amsterdam of online via videobellen
 • Persoonlijk sportvoedingsadvies voor rust- en trainingsdag
 • Impactvolle goodiebag met o.a. receptenboek met duurzame plantaardige sportvoedingsrecepten
 • Donatie aan Sustainable Athlete Stichting
 • Beschikbaar vanaf januari 2020!

Werkwijze individueel traject

 1. Een los Consult Voeding is voor cliënten die graag verantwoord willen eten. Hierbij kun je denken aan hulp bij het optimaliseren van jouw (plantaardige) voeding, prestatieverbetering of herstel bij blessures.
 2. Boek een nieuwe afspraak via mijn online agenda. Kies dan voor een Consult Voeding in de agenda. Op maandag en dinsdag zijn de afspraken in de praktijk in Amsterdam, op donderdag en vrijdag online via videobellen. Op donderdag is er ook een avondspreekuur.
 3. Tijdens het eerste consult bespreken we o.a. jouw hulpvraag, gezondheid, voedingsinname en onderzoeken we jouw relatie met voeding en uitdagingen. We bespreken jouw stip op de horizon en maken een begin in het bewustwordingsproces om jouw doel te bereiken.
 4. Neem je eigen notitieboekje mee, zodat je mee kunt schrijven en aantekeningen maken. Indien je een uitgeschreven advies wilt, zul je een vervolgafspraak moeten inplannen binnen één week na het eerste consult. Tijdens deze vervolgafspraak (Consult Voeding) bespreken we samen het advies en leer je meer over de totstandkoming van het advies.
 5. Indien nodig krijg je verschillende opdrachten mee naar huis.

Zie ook mijn algemene voorwaarden.

Maak een afspraak

Vragen over Liefdevol Voeden:

Indien er reeds sprake is van een eetstoornis, kun je dat aangeven bij jouw aanmelding. Tijdens de consulten levert Saraï maatwerk, zodat je met begeleiding kunt werken aan je herstel.

Gemiddeld investeer je ongeveer een uur per week aan het bekijken van de video’s en het maken van de opdrachten. Ook ontvang je vijf consulten van elk een uur, die het liefst om de twee weken worden ingepland. Daarnaast is het de bedoeling dat je dat wat je hebt geleerd, integreert in je dagelijks leven. Je blijft gedurende de weken dus ook veel oefenen!

Ja, dat kan zeker! Je krijgt 6 maanden toegang tot het portaal, dus je kunt er ook voor kiezen om er 24 weken over te doen.

Nee, nog niet. Vanwege privacyredenen zul je via het online portaal niet in contact staan met anderen. Wél zal er in 2020 een Liefdevol Voeden Dag georganiseerd worden en kun je andere deelneemster ontmoeten.

Jazeker!  Tijdens de consulten worden de reeds gemaakte opdrachten besproken en krijg je nieuwe tools en inzichten mee om stappen te zetten in jouw herstelproces.

Ja, dat kan allemaal! Het digitale portaal werkt op elk scherm.

Indien er sprake is van een medische indicatie (zoals een eetstoornis) of je hebt een verwijsbrief van jouw huisarts, dan kun je tot 5 consulten vergoed krijgen.

Saraï’s voedingsbegeleiding kenmerkt zich door haar bereikbaarheid, variatie en het denken in mogelijkheden. Haar persoonlijke benadering zorgde ervoor dat ik echt kon ervaren wat bij mij als sporter past qua voeding. Geen standaard adviezen, maar heel persoonlijk en afgestemd op mijn voorkeuren. Dankzij haar begeleiding ben ik in twee jaar enorm gegroeid als honkbalspeler en maak ik dit jaar de overstap naar Amerika!

Dave Janssen,
honkbalspeler

Als ik aan Sarai denk dan denk ik aan iemand die altijd vol passie zit dat er dan ook aan alle kanten afspat. Ze pakt elke kans en doet iets met volle overgave. Doortastend, slim, innovatief. Kortom: een aanwinst voor sportvoeding in Nederland!

Nick Iedema,
sportdietist Team Voeding NOC*NSF

Waarom Liefdevol Voeden?

In de afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel toewijding en plezier, maar soms ook een brok in mijn keel, vrouwen begeleid in het verbeteren van hun relatie met voeding. Ik kwam er achter dat veel vrouwen met hetzelfde strubbelen. Met dit programma hoop ik meer vrouwen te kunnen helpen, zodat ook zij hun omgeving kunnen inspireren over deze gezonde (en zeer belangrijke) relatie met voeding en zichzelf. 

Maak een afspraak