De vegan movement groeit en dat betekent dat steeds meer ouders ervoor kiezen hun kind(eren) veganistisch te laten eten. In mijn praktijk krijg ik steeds meer vragen van ouders en professionals over dit onderwerp, want hoe pak je vegan voeding bij kinderen verantwoord aan, waar let je op en wat is de (on)zin van supplementen? In mijn laatste blog liet ik al een voorbeelddagmenu zien voor een sportende vegan, waaruit blijkt dat het zeker kan, maar het wel aandachtspunten heeft.

Op woensdag 4 september geef ik daarom een online masterclass om ouders en professionals hier over te informeren. Van wetenschap naar praktijk: de eerste 60 minuten informeer ik je over de huidige stand van zaken in de wetenschap gecombineerd met praktische voorbeelden en daarna is er maximaal 30 minuten ruimte om jullie vragen te beantwoorden.

Een ticket kost 49 euro en je kunt je via onderstaande link aanmelden.

Bestel ticket