Veelgestelde vragen

Nee, dit is geen probleem. Als sportdiëtist streef ik er echter naar om bij te dragen aan een duurzamer voedselsysteem. Dit betekent dat je tips kunt verwachten over bijvoorbeeld kwaliteitsvlees, maar ook uitdagingen zoals een Meatless Monday. Daarnaast bevat het e-book 20 plantaardige sportvoedingsrecepten, een mooie challenge om uit je comfortzone te stappen.

  • Bellen naar 06-24151549 (indien er niet wordt opgenomen, graag naam en telefoonnummer inspreken)
  • Een bericht achterlaten via het contactformulier
  • Een mail sturen naar info@saraipannekoek.com
  • Identiteitsbewijs (bijvoorbeeld je rijbewijs)
  • Verwijsbrief (indien aanwezig)
  • Labwaarden (indien bepaald)
  • Voedingsdagboek (indien gevraagd)
  • Korte broek en eventueel een hemdje (ISAK-metingen)

Dat hangt helemaal van jezelf af. Sommige sporters houden van (bijna) dagelijks contact via WhatsApp en andere sporters geven liever voorkeur aan één keer per week een heel lang bericht via de mail. In alle pakketten zit onbeperkte coaching, waarbij ik altijd zo snel mogelijk op je bericht reageer.

Zaandijkstraat 13 in Amsterdam, aan de rand van het mooie Westerpark. Lukt het je niet om naar Amsterdam te komen? Geen probleem, ik maak regelmatig gebruik van online videobellen met behulp van Appear.

Je kunt tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos je afspraak afzeggen of verzetten. Bel naar 06-24151549 (bij voicemail spreek dan duidelijk je naam in) of stuur een SMS-bericht naar dit nummer. Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Over het algemeen kun je, nadat je mij telefonisch hebt gesproken, binnen twee weken terecht in de praktijk.

ISAK staat voor The International Society for the Advancement of Kinanthropometry, een internationale standaard om de lichaamssamenstelling in kaart te brengen. Dit doe ik aan de hand van 8 huidplooimetingen, vier omtreksmaten, en enkele breedte- en lengtematen. Er zijn vier levels en ik ben level 2 gecertificeerd.

Sportdiëtetiek wordt door veel zorgverzekeraars niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hiervoor heb je dus geen verwijsbrief nodig. Mocht je echter een deel van de kosten vergoed willen krijgen vanuit de basisverzekering, dan is een verwijsbrief wél handig. Je kunt deze aanvragen via je sport- of huisarts. Op deze manier kan ik je sport- of huisarts ook op de hoogte brengen van de begeleiding (en de voortgang).

Dit hangt af van je type zorgverzekering. Indien er sprake is van een medische indicatie, dan kun je (afhankelijk van je zorgverzekeraar) tot €180,- vergoed krijgen. Houd wel rekening met de wettelijke en eventueel vrijwillige eigen risico.

Sporters die de Nationale Topsportpolis hebben, krijgen in 2019 €135,- volledig vergoed.

Inspiratie op instagram

Volg me op Instagram