Veelgestelde vragen

  • Identiteitsbewijs (bijvoorbeeld je rijbewijs)
  • Verwijsbrief (indien aanwezig)
  • Labwaarden (indien bepaald)
  • Voedingsdagboek (indien gevraagd)

Zaandijkstraat 13 in Amsterdam, aan de rand van het mooie Westerpark. Lukt het je niet om naar Amsterdam te komen? Geen probleem, ik maak regelmatig gebruik van online videobellen met behulp van Appear. Boek je intake en stuur mij een mail waar in je laat weten gebruik te willen maken van videobellen.

Je kunt tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos je afspraak afzeggen of verzetten. Bel naar 06-24151549 (bij voicemail spreek dan duidelijk je naam in) of stuur een SMS-bericht naar dit nummer. Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Sportdiëtetiek wordt door veel zorgverzekeraars niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hierdoor heb je dus geen verwijsbrief nodig. Mocht je echter een deel van de kosten vergoed willen krijgen vanuit de basisverzekering diëtetiek, dan is een verwijsbrief met medische indicatie wél handig. Je kunt deze aanvragen via je sport- of huisarts. Op deze manier kan ik je sport- of huisarts ook op de hoogte brengen van de begeleiding (en de voortgang).

Dit hangt af van je type zorgverzekering. Indien er sprake is van een medische indicatie, dan kun je (afhankelijk van je zorgverzekeraar) tot €180,- vergoed krijgen. Houd wel rekening met de wettelijke- en eventueel vrijwillige eigen risico. Neem voor de zekerheid een verwijsbrief mee van de huisarts!

Sporters die de Nationale Topsportpolis hebben, krijgen in 2019 €135,- volledig vergoed.

Nee, dit is geen probleem. Als sportdiëtist streef ik er echter naar om bij te dragen aan een duurzamer voedselsysteem. Dit betekent dat je tips kunt verwachten over bijvoorbeeld kwaliteitsvlees, maar ook uitdagingen zoals een Meatless Monday. Daarnaast bevat het e-book 20 plantaardige sportvoedingsrecepten, een mooie challenge om uit je comfortzone te stappen.

Nee, niet meer, al eet ik nog steeds voor 95% plantaardig en leef ik op natuurlijke wijze veganistisch. Op 1 april 2014 begon mijn vegan journey en ik ben ruim 4 jaar vegan geweest. Vanwege persoonlijke redenen ben ik weer een klein beetje dierlijke producten gaan toevoegen aan mijn voedingspatroon en daar voel ik mij heel prettig bij. Desalniettemin heb ik veel expertise op dit gebied, zowel wetenschappelijk als praktisch, en vind ik het nog steeds onwijs belangrijk een meer plantaardige levensstijl te promoten.

Inspiratie op instagram

Volg me op Instagram