Veelgestelde vragen over een programma

Diëtetiek zit in het basispakket en wordt bij Nourishmentis gedeeltelijk vergoed. Ik heb namelijk geen contracten met zorgverzekeraars en daarom raad jou aan om voorafgaand aan het eerste consult zelf uit te zoeken hoeveel procent je vergoed krijgt van het reguliere tarief diëtetiek voor niet-gecontracteerde zorg.

Mocht je een deel van de kosten vergoed willen krijgen vanuit de basisverzekering diëtetiek, dan is een verwijsbrief of medische indicatie wél nodig. Je kunt deze aanvragen via je sport- of huisarts en neem je mee naar het eerst consult. Op deze manier kan ik je sport- of huisarts ook op de hoogte brengen van de begeleiding (en de voortgang).

Dit hangt af van je type zorgverzekering. Indien er sprake is van een medische indicatie (zoals ziekte, eetstoornis etc.) dan kun je afhankelijk van je zorgverzekeraar, tot €180,- per jaar vergoed krijgen. Houd wel rekening met het eigen risico. Neem voor de zekerheid een verwijsbrief mee van de huisarts. Lees ook het antwoord op de vraag hierboven.

Doe je mee aan het Liefdevol Voeden programma? Dan krijg je een aparte in te dienen declaratie voor jouw zorgverzekering aan het eind van het traject met daar op alle benodigde informatie (data consulten, codes etc).

  • Identiteitsbewijs (bijvoorbeeld je rijbewijs);
  • Schriftelijke verwijsbrief, wanneer je jouw consult vergoed wilt hebben. Neem deze verwijsbrief mee naar het eerste consult;
  • Labwaarden (indien bepaald);
  • Voedingsdagboek (indien gevraagd);
  • Notitieboekje zodat je alle informatie zelf kunt opschrijven.

Nog niet, maar vanaf maart 2020 kan dit!

Veelgestelde vragen over een Shamanic Soul Session

Lees meer over de Shamanic Soul Session in dit blog.

Stuur een bericht via het contactformulier waarin je laat weten dat je een Shamanic Soul Session wilt boeken. Ik zal dan telefonisch contact met je opnemen om de vervolgstappen te bespreken.

Ter voorbereiding op een Shamanic Soul Session kun je denken of voelen wat jouw intentie is. Waarom wil je een Shamanic Soul Session? Waar loop je op dit moment tegen aan?

Vooral jezelf, dat is voldoende. Ben je iemand die graag veel parfum gebruikt? Minimaliseer dit alvorens je naar de sessie toekomt, zodat de ruimte een neutrale geur blijft behouden. #dankjewel

Dat kan. Soms geldt dat je na enkele weken voelt dat er beweging in zit, maar dat je nog een keer wilt terugkomen om door te pakken op de verandering. Je bent welkom!

Veelgestelde vragen over v.a.e.n.w. (van alles en nog wat)

Ja, dat kan!

Deze vraag krijg ik echter onwijs vaak en vandaar dat ik de inspiratiesessie het leven in heb geblazen! De inspiratiesessie is voor studenten en foodprofessionals en heeft als doel jou op weg te helpen in het (toekomstig) ondernemen op het gebied van duurzaamheid en voeding. Met ruim 7 jaar werkervaring in diverse gebieden, verschillende opleidingen én als hoofdregel dat ik altijd mijn hart en interesse volg, coach ik je naar de volgende stap(pen) voor verandering.

De sessie duurt twee uur en is op locatie in Amsterdam. Boek jouw sessie hier. Na de boeking ontvang je een vragenlijst via de mail, ter voorbereiding op ons gesprek. Kijk er naar uit je te ontmoeten!

Yep, heb ik. Download ‘m hier.

Nee, dit is geen probleem. Als sportdiëtist streef ik er echter naar om bij te dragen aan een duurzamer voedselsysteem. Dit betekent dat je tips kunt verwachten over bijvoorbeeld kwaliteitsvlees, maar ook uitdagingen zoals een Meat On Monday.

Nee, niet meer, al eet ik nog steeds voor 95% plantaardig en leef ik zo bewust mogelijk. Op 1 april 2014 begon mijn vegan journey en ik ben ruim 4 jaar vegan geweest. Vanwege persoonlijke redenen ben ik weer een klein beetje dierlijke producten gaan toevoegen aan mijn voedingspatroon en daar voel ik mij heel prettig bij. Desalniettemin heb ik veel expertise op dit gebied, zowel wetenschappelijk als praktisch, en vind ik het nog steeds onwijs belangrijk een meer plantaardige levensstijl te promoten.

Neu, neu, neu (Russel Brand accent). De prijzen die ik hanteer zijn zorgvuldig vastgesteld op de waarde die ik toevoeg om jouw leven te verrijken. Ik vind het belangrijk dat cliënten en consumenten de waarde inzien van goede informatie en coaching. Je kunt voor de grap mijn CV eens doornemen ;-). #notyouraveragedietitian

Omdat mijn bedrijf enorm aan het groeien is, heb ik t/m eind 2020 geen stageplek diëtistisch handelen. Voor een afstudeerscriptie, liefst op WO-niveau, wél. Stuur je motivatie en CV op naar info AT saraipannekoek PUNT com.

Inspiratie op instagram

Volg me op Instagram