Duurzame presentaties die inspireren

Snoep mee van mijn expertises!

Voor groepen staan is iets wat ik met veel plezier en enthousiasme doe. Net zoals voor de camera of microfoon. Met veel regelmaat geef ik lezingen aan professionals over belangrijke onderwerpen, zoals duurzaamheid, veganisme en gedragsverandering. Daarnaast ben ik ook vaak op tv of op de radio om verschillende onderwerpen aan te snijden.

Laat je publiek meenemen door mijn verhaal, welke altijd gebaseerd is op wetenschap en vertaald wordt naar de praktijk. Geen suffe powerpoints met lappen tekst en grafieken, maar een heldere boodschap ondersteund door visuele slides.

Vraag een offerte aan

Saraï denkt out of the box en is super creatief! Voeding wordt kunst door Sarai.

Bibi Gulikers,
Bondscoach RTC Zwemmen

Masterclasses

Voedzame informatie voor iedereen

Vanaf augustus 2019 geef ik met regelmaat online masterclasses over belangrijke onderwerpen die ik vaak in de praktijk tegenkom, zoals veganisme bij kinderen, gezonde plantaardige voeding en veganisme in de topsport. De masterclass is online en duurt 90 minuten, waarbij de huidige wetenschap wordt vertaald naar de praktijk. Aan het eind is er ruimte voor vragen en na afloop krijg je de presentatie en de opname toegestuurd. Leuk als je meedoet!

Doe mee!

Inspiratiesessie

Voor studenten, food- en sportprofessionals only

Loop je vast in wat je op dit moment doet, wil je jouw onderneming nieuw leven in blazen of wil je duurzaamheid concreet een prominentere plek geven binnen jouw (toekomstige) werkzaamheden? Dan is de inspiratiesessie voor jou! In twee uur brainstormen we op locatie in Amsterdam, deel ik mijn kennis en ervaring met je, en coach ik je op weg zodat je met een frisse blik weer verder kan. Na de boeking ontvang je een vragenlijst via de mail, ter voorbereiding op ons gesprek. Leuk je te ontmoeten!

Boek een sessie

Talks en Lezingen

Over duurzaamheid en plantaardige voeding

Ben je op zoek naar een inspirerende en deskundige spreker voor een symposium? Of wil je je team bij laten scholen? Met mijn achtergrond als HBO-docent zorg ik ervoor dat de boodschap, van wetenschap naar praktijk, duidelijk en helder overkomt. Ik sprak o.a. voor HealthyFest, Amsterdam Dance Event, Orthica Health Science Congres, NVVL en meer. Daarnaast geef ik regelmatig gastcollege’s op het HBO en WO.

Vraag een offerte aan

Saraï is zeer gedreven en heeft met veel passie gesproken over duurzaamheid van voeding en de impact van onze voedselkeuzes op ons ecosysteem. Ze is met haar lezing in staat geweest om een groot publiek mee te nemen in haar visie en aan te zetten om actie te ondernemen volgens het principe van TED-talk.

Lianne Maan, Atrium Innovations

Saraï nam tijdens het Future Flight event het publiek écht mee naar de wereld van 2050 en bleef vanuit deze toekomstvisie haar verhaal vertellen. Ze combineerde de wetenschap met spiritualiteit en door dit toekomstbeeld zo krachtig neer te zetten, creëerde zij voor het publiek de mogelijkheid hier ook naar te werken.

Berend van Zanten,
BlueCity010

Sportlab Sedoc

Ik vertel alles over sportvoeding in deze uitzending op NPO2.

Luister hier terug

Nieuwsuur

De expert over veganisme.

Luister hier terug

EenVandaag

Interview over Bikinifitness.

Luister hier terug

NPO Radio

Interview over Eet als een atleet

Luister hier terug