Duurzame presentaties die inspireren

Snoep mee van mijn expertise!

Voor groepen staan is iets wat ik met veel plezier en enthousiasme doe. Net zoals voor de camera of microfoon. Ik geef wekelijks workshops aan sportteams over basis sportvoeding, timing en supplementen. Met veel regelmaat geef ik lezingen aan professionals en andere geïnteresseerden over sportvoeding, plantaardige voeding en duurzaamheid. En ik ben vaak op tv of op de radio om verschillende onderwerpen aan te snijden.

Laat je publiek meenemen door mijn verhaal, welke altijd gebaseerd is op wetenschap en vertaald wordt naar de praktijk. Geen suffe powerpoints met lappen tekst en grafieken, maar een heldere boodschap ondersteund door visuele slides.

Vraag een offerte aan

Saraï denkt out of the box en is super creatief! Voeding wordt kunst door Sarai.

Bibi Gulikers,
Bondscoach RTC Zwemmen

Workshop Eet als een atleet

Afgestemd op jouw groep en doelstellingen

Of het nu om een introductie workshop sportvoeding gaat of een gevorderde workshop over supplementen, ik stem de inhoud van de workshop af op de doelstellingen en de groep. Mijn boek Eet als een atleet vormt de basis. Ik verzorgde eerder workshops voor de coaches van de KNZB, topsporters van de KNWU en jong Oranje van de KNBSB.

Investering: 500 euro excl. btw

Vraag een offerte aan

Talks en Masterclasses

Over (sport)voeding en duurzaamheid

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor een symposium? Of wil je je team of collega’s bij laten scholen? Met mijn achtergrond als HBO-docent zorg ik ervoor dat de boodschap duidelijk en helder overkomt. Ik sprak o.a. voor HealthyFest, Amsterdam Dance Event, Orthica Health Science Congres en verzorgde masterclasses voor diëtisten en andere professionals.

Investering: vanaf 1200 euro excl. btw

Vraag een offerte aan

EenVandaag

Interview over Bikinifitness.

Luister hier terug

NPO Radio

Interview over Eet als een atleet

Luister hier terug

Jelmer de Boer Podcast

Ik was te gast in de Ik Weet het Ook Niet podcast.

Luister hier terug

Podcast Project Leven

Sportvoeding, Talent & Veganisme. Met Saraï Pannekoek

Luister hier terug