Sjamanisme zit in ons allemaal

We hoeven het ons alleen maar te herinneren

Het sjamanisme liet me thuiskomen in een dieper weten, contact met de Bron (of God) en een grotere verwondering voor alles wat hier op aarde leeft. Mijn ziel werkt graag voor- en samen met andere zielen. Zielenwerk. Terug naar onze roots. Ik laat het je graag zelf ervaren. Als sjamanistische healer geef ik healings in de praktijk in Amsterdam of online.

Boek een Shamanic Soul Session of ga mee op reis tijdens de Shamanic Soul Circle. Ook ben ik regelmatig te gast in diverse podcasts om te spreken over bewustzijn, sjamanisme en spiritualiteit.

Reis je mee?

Laten we onszelf ont-wikkelen en her-inneren wie we in essentie zijn. Zodat we vanuit die plek in ver-binding kunnen bijdragen in samenwerking met Moeder Aarde. Opdat we haar kunnen doorgeven aan onze kinderen, kleinkinderen en alle generaties die nog komen gaan.

Shamanic Soul Session

Samen aan het werk voor jouw ziel

Misschien herken je het wel. Je ervaart een disbalans in je leven. Je kunt er nog niet precies de vinger op leggen wat het precies is, maar je voelt dat er op fysiek, emotioneel of spiritueel vlak iets niet helemaal lekker stroomt. Misschien ervaar je een leegte, heb je het gevoel dat een overledene in de buurt is of kun je gewoon niet helemaal lekker je eigen ding doen.

Tijdens een Shamanic Soul Session pas ik verschillende sjamanistische healingtechnieken toe, zodat de balans in jouw leven weer hersteld kan worden. Hierbij kun je denken aan soul retrieval,  curse unravelment en psychopomp werk (werken met zielen van overledenen).

Deze individuele sessie is bedoeld voor een ieder die openstaat voor een sjamanistische healing en graag balans terug wil in het leven. Het kan  helderheid, ruimte en inzicht bieden om het leven te leiden dat je wilt leiden.

Een Shamanic Soul Session duurt 90 minuten. Het eerste kwartier maken we kennis en bespreken we jouw intentie. Daarna ga je comfortabel op de behandeltafel liggen en begint de healing, waarbij ik reis met de drum en ratel. Dit duurt ongeveer een uur. Daarna bespreken we jouw ervaringen, vertel ik je wat ik heb gezien en geef ik je boodschappen door die ik heb ontvangen. Ook kan het zijn dat er vervolgsessies nodig zijn. Dit komt vaak voor bij extraction en soul retrieval.

Let op: ik werk tijdens een Shamanic Soul Session niet met plantmedicijnen of andere exogene middelen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Shamanic Soul Circle

Samen op reis met onze ziel

Een online transcendente reis met een gezamenlijke intentie, waarbij ik de groep begeleid met mijn stem, drum, ratel en zang. We werken voor onze eigen ziel en het levensweb.

De Shamanic Soul Circles zijn een groot succes en op 21 september tijdens volle maan in Vissen staat de eerstvolgende gepland. Leuk als je mee doet. Bestel je ticket via onderstaande knop!

Doe mee met de cirkel op 21 september 2021!

Wil je meer sjamanisme in het dagelijks leven?