Sjamanisme zit in ons allemaal

We hoeven het ons alleen maar te herinneren

Het sjamanisme liet me thuiskomen in een dieper weten, contact met de Bron van Al Wat Is en een grotere verwondering voor alles wat hier op aarde leeft. Terug naar onze roots. Ik laat het je graag zelf ervaren. Als sjamanistisch healer, teacher en ziener kun je met mij mee op reis om jouw eigen roots te (her)ontdekken.

Bestel nu mijn allereerste online healing album Shamanic Healing Volume 1: to re-member.

Word lid van het Fellowship en reis mee tijdens een Shamanic Soul Circle. Ook ben ik regelmatig te gast in diverse podcasts om te spreken over bewustzijn, sjamanisme en spiritualiteit.

Reis je mee?

Shamanic Healing Journey Vol. 1

Herinner jouw hart en ziel

Ga mee op reis met zeven trancedente reizen, the shamanic way. In dit gloednieuwe online album neem ik je mee, diep in jezelf. Iedere track heeft haar eigen unieke thema. Opdat je mag her-inneren.

Voor wie?

Voor een ieder die zich geroepen voelt tot het sjamanisme, nieuwsgierig is naar de non-fysieke werelden en wil ervaren wat het kan betekenen.

Wat kun je verwachten?

Alle tracks zijn ondersteund met binaural beats en/of mijn sjamanistische healing drum, zodat je in een andere staat van bewustzijn komt. In deze staat van theta bewustzijn ga je voorbij aan het verstand en ego. Je komt (weer) in contact met jouw hart, ziel en jouw diepere weten. Je her-innert jouw eigen bron. De tracks duren gemiddeld 20 minuten.

Wat levert het je op?

Ontspanning, diepe ontspanning. Rust en Ruimte. Helderheid over jouw energetische veld. Verbinding met jouw Hart, Ziel en de spiritworld. Je ontmoet jouw eigen krachtdier: een van jouw spirit helpers. Ook ontvang je zegeningen van het Voorouderveld en het Water, welke je steeds weer opnieuw kunt meenemen in het dagdagelijkse. Het laat je herinneren dat je met alles verbonden bent.

Lees meer over dit unieke album

Laten we onszelf ont-wikkelen en her-inneren wie we in essentie zijn. Zodat we vanuit die plek in ver-binding kunnen bijdragen in samenwerking met Moeder Aarde. Opdat we haar kunnen doorgeven aan onze kinderen, kleinkinderen en alle generaties die nog komen gaan.

Shamanic Soul Session

Samen aan het werk voor jouw ziel

Misschien herken je het wel. Je ervaart een disbalans in je leven. Je kunt er nog niet precies de vinger op leggen wat het precies is, maar je voelt dat er op mentaal, fysiek of energetisch vlak iets niet helemaal lekker stroomt. Misschien ervaar je een leegte, heb je het gevoel dat een overledene in de buurt is of kun je gewoon niet helemaal lekker je eigen ding doen.

Tijdens een Shamanic Soul Session pas ik verschillende sjamanistische healingtechnieken toe, zodat de balans in jouw leven weer hersteld kan worden. Hierbij kun je denken aan soul retrieval,  curse unravelment en psychopomp werk (werken met zielen van overledenen).

Deze individuele sessie is bedoeld voor een ieder die openstaat voor een sjamanistische healing en graag balans terug wil in het leven. Het kan  helderheid, ruimte en inzicht bieden om het leven te leiden dat je wilt leiden.

Een Shamanic Soul Session duurt 120 minuten. Eerst maken we kennis en bespreken we jouw intentie. Daarna ga je comfortabel op de behandelbank liggen en begint de healing, waarbij ik reis met de drum en ratel. Ook zing ik healing songs. Daarna bespreken we jouw ervaringen en geef ik je boodschappen door die ik heb ontvangen. Ook kan het zijn dat er vervolgsessies nodig zijn. Dit komt vaak voor bij extraction en soul retrieval.

Let op: ik werk tijdens een Shamanic Soul Session niet met plantmedicijnen of andere exogene middelen.

Op dit moment geef ik geen Shamanic Soul Sessions.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Shamanic Soul Circle

Samen op reis met onze ziel

Een online transcendente reis met een gezamenlijke intentie, waarbij ik de groep begeleid met mijn stem, drum, ratel en zang. We werken voor onze eigen ziel en het levensweb.

De Shamanic Soul Circles zijn een groot succes voor een ieder die meer wilt ontdekken in het sjamanisme. Op dit moment kunnen enkel en alleen leden van het Fellowship meedoen aan de cirkels.

Meer informatie over het fellowship

Wil je meer sjamanisme in het dagelijks leven?