Sjamanistische reizen

Een diepe herinnering in jezelf

Van oudsher was het de sjamaan die zichzelf in trance drumde, ratelde en danste. In deze trancedente staat van zijn, kon de sjamaan namelijk naar andere werelden reizen: de non-fysieke werelden. Gidsen, spirit helpers, energieën, aanwezigheden konden op deze manier contact maken met de sjamaan voor gidsing, heling en verduidelijking.

Deze zeven sjamanistische trancereizen helpen je om contact te maken met jouw eigen bezielde wereld. Laat je meenemen door de drum, de muziek, de natuurgeluiden en Saraï’s warme en diepe stem.

Ik wil op reis in mezelf!

Shamanic Healing Journey Vol. 1

Op reis met jouw Hart en Ziel

Ga mee op reis met deze zeven sjamanistische healing journeys. In dit gloednieuwe online album neem ik je mee op reis, diep in jezelf. Iedere track heeft haar eigen unieke thema. Opdat je mag her-inneren, helen en expanderen.

Wat kun je verwachten?

Alle sjamanistische healing journeys zijn ondersteund met binaural beats en/of mijn sjamanistische healing drum, zodat je in een andere staat van bewustzijn komt. In deze staat van theta bewustzijn ga je voorbij aan het verstand en ego. Je komt (weer) in contact met jouw hart, ziel en jouw diepere weten. Je her-innert jouw eigen bron. De tracks duren gemiddeld 20 minuten.

Wat levert het je op?

Ontspanning, diepe ontspanning. Rust en Ruimte. Helderheid over jouw energetische veld. Verbinding met jouw Hart, Ziel en de spiritworld. Je ontmoet jouw eigen krachtdier: een van jouw spirit helpers. Ook ontvang je zegeningen van het Voorouderveld en het Water, welke je steeds weer opnieuw kunt meenemen in het dagdagelijkse. Het laat je herinneren dat je met alles verbonden bent.

Dit zijn de tracks voor jouw innerlijke reizen:

01 Ik ben geworteld
02 Ik ben veilig
03 Zegening van de Voorouders
04 Vind jouw krachtdier
05 Zegening van het Water
06 Expandeer in Licht
07 Welkom thuis

Waarom deze thema’s?

Dit album gaat over het her-inneren in jezelf. Dat je áltijd verbonden bent met jouw Hart en Ziel. Dat je altijd verbonden bent met de velden, in jou. Stevig geworteld in de aarde én in verbinding met het Hogere.

Ja dit wil ik voor € 66,-

Verruim je bewustzijn

Met deze zeven sjamanistische reizen

Onderstaande knop verwijst je naar de betaalpagina. Zodra je hebt betaald, ontvang je een mail met daarin een link om het online album te downloaden. Hierdoor heb je de zeven reizen altijd bij je en kun je ze zo vaak herhalen als je maar wilt.

Integriteit en Respect

We leven in het digitale tijdperk en soms kan het verleidelijk zijn om online creaties door te sturen naar anderen. Uit enthousiasme en omdat je het de ander ook gunt. Toch wil ik vanuit mijn hart vragen om mij (en mijn creaties) te respecteren en integer hier mee om te gaan. Ze zijn in afstemming gecreëerd. En wanneer we dit eren, kunnen de reizen ook écht het werk doen waar ze voor bedoeld zijn.

Ik wil op reis in mezelf!