Doe je mee met het membership?
Mei staat in het teken van voedsel!
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Root to Rise

Optimaliseer je innerlijke ecosysteem

Sowieso gaat 2020 in de boeken als ‘wow-wait-what-happened‘-jaar. Waarschijnlijk heb je alle basisemoties voorbij voelen komen. Wilde je schreeuwen, maar lukte het niet. Wilde je ergens voor gaan staan, maar ook dat was uitdagend.

Herkenbaar?

Laten we ons innerlijk ecosysteem optimaliseren, zodat we vanuit deze prachtige en krachtige voedingsbodem kunnen bijdragen aan het grotere geheel.

Regeneratief, in plaats van reactief. Onderzoek en her-ontdek jouw eigen roots. Veranker ze. Voel en ervaar wat voor jou klopt.

Doe mee met het maandelijks membership voor zelf-herinnering!

Ver-binden.
Ont-wikkelen.
Her-inneren.

Let’s go!

Membership

Maandelijks membership voor zelfherinnering

Laat je inspireren, motiveren en overgaan tot actie met het Root to Rise Membership. Iedere maand een nieuw en relevant thema via het besloten membership portaal. We verbinden het wetenschappelijke met het spirituele en onze eigen wijsheid. Laat je verstand prikkelen door de video’s, laat je hart verbinden met een meditatie en laat je handen ontvouwen wat er gedaan wil worden met behulp van een maandelijks werkboek en uitdagende opdrachten en reflecties. Her-inner wat voor jou klopt en ervaar wat voor jou werkt. Ver-bind je met jouw waarden en maak op basis daarvan waardevolle keuzes. Ont-wikkel jouw volledige potentie, geheel op eigen tempo, zodat je vanuit jouw authentieke zijn kunt bijdragen aan het grotere geheel. Je kunt lid worden en per maand of kwartaal betalen. Whatever floats your boat, honey!

Leuk als je mee doet!

JA DIT WIL IK!

De thema’s die nog aan bod komen:

Dit ontvang je iedere maand!

 1. Toegang tot mijn online membershipportaal
 2. Video’s; waarin het thema dieper wordt uitgelegd, gebaseerd op wetenschap, praktijk en eigen wijsheid
 3. Visualisatie, meditatie of Shamanic Journey; zodat je jouw hart kunt verbinden met het thema
 4. Werkboek met opdrachten; uitdagende opdrachten, inspiratie en reflectievragen
 5. Maandelijkse Live Talk + Q&A via Zoom (replay daarna beschikbaar)
 6. Verrassingen (zoals een exclusieve podcastopnames, journey’s, experts en meer)
v.a. 45 euro p/m

Root to Rise Membership is voor jou, als…

… je meer wilt verbinden met jezelf. Wilt neerdalen in Aanwezigheid. Zijn. Zachtheid. Kracht. In verbinding met Moeder Aarde. Het membership is voor jou, als je mee op reis wilt om te onderzoeken, ervaren en voelen. Als je klaar bent voor de volgende stap in zelf-ont-wikkeling en zelf-her-innering.

Het is voor jou, als je jouw bewustzijn wilt verruimen door eigen ervaringen en inzichten. En, als mijn vibe met je resoneert.

Beluister alvast de Spotify Root to Rise Playlist en fuel up!

JA, ik wil lid worden!

Waarom Root to Rise?

Na een enorm diepe transformatie realiseerde ik mij waar het leven echt om draait. Authenticiteit, verbondenheid en samenwerken. Vóór deze levensveranderende transformatie werkte ik acht jaar in de topsport als sportdiëtist. Ik schreef wetenschappelijke artikelen en wilde alles onderbouwen vanuit dit vakgebied. Totdat ik erachter kwam dat er meer te ontdekken valt in het omarmen van het niet-weten. Duhhh.

Ik kwam thuis in het sjamanisme én in de sterren. Ik werd er aan herinnerd dat ik hier op aarde ben om te creëren en te manifesteren. Op mijn authentieke manier. Voor de wereld van vandaag en morgen. De Nieuwe Wereld, die in al onze harten leeft.

Root to Rise leeft overigens al jaren in mij, maar al die tijd durfde ik er simpelweg niet voor uit te komen. Bang om als zweverig type weggezet te worden. Bang om niet serieus genomen te worden. Bang om uitgelachen te worden.

Maar weet je, lief mens.  The Time is NOW. Het is de hoogste tijd om te gaan staan waar ik voor sta en andere vrouwen daarmee te helpen. Zodat ook zij her-inneren wie zij essentie zijn en waar zij vandaan komen. Zodat ook zij her-ontdekken waarom ze hier op aarde zijn. Zodat ook zij ver-binden met zichzelf, hun omgeving en moeder Aarde.

Met Root to Rise daag ik je uit af te dalen naar jouw roots, ze te voeden en te versterken, om vanuit die gronding te groeien. Naar het Licht. Te creëren van jouw hart en te staan als boom. In een bos vol andere soortgenoten. Samen.

Dus. Are you with me?

F.A.Q.

Nee. Root to Rise is niet zweverig, vooral heel goed geworteld. In de wetenschap. In het sjamanisme. In onze eigen wijsheid. We zullen niet dagelijks met stenen lopen sjouwen of wapperen met gewaden. In plaats daarvan zul je ervaren hoe het is om in jouw lichaam te zijn en daarmee te verbinden. Vanuit deze staat van zijn kun je namelijk veel helderder aanwezig zijn en daarmee luisteren naar jouw intuïtie. En vanuit daar heb je slagkracht. Niks zweverigs aan dus, júist heel gegrond en sterk geworteld!

Jazeker! Je kunt de maand Innerlijk Kompas hier bestellen. Als je het via deze link besteld, behoud je infinite access*.

* zolang ik gebruik maak van mijn membershipportaal, maar dat is nog wel even hoor ;-)

Membership: tot je opzegt vóór de 25ste van de maand, met een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Voorbeeld: als je op 24 maart opzegt, loopt jouw opzegtermijn tot en met 30 april en ben je vanaf 1 mei geen lid meer. Je zult dan vanaf  1 mei geen toegang meer hebben tot het portaal.  Tip: download daarom het werkboek.

Fellowship: zes maanden. Je hoeft niet op te zeggen, het abonnement stopt vanzelf.

Stuur vóór de 25ste van de maand een mailtje! Dit is hét mailadres dat gebruikt wordt voor opzeggingen.

Elke maand heeft een eigen thema. Je krijgt toegang tot het membershipportaal met daarin deze vier onderdelen:

 1. Video’s, waarin het thema verder wordt uitgelegd op basis van wetenschap, eigen wijsheid en extra stof tot nadenken;
 2. Visualisatie, meditatie of shamanic journey, welke over het thema gaat, zodat jij je op deze unieke manier kan verbinden met het thema;
 3. Werkboek met relevante opdrachten en vragen, waar jij mee aan de slag kan om dit thema op jouw eigen manier uit te pluizen, te onderzoeken wat dit voor jou betekent en dit te integreren in jouw leven.
 4. Verrassingen (zoals een exclusieve podcasts, een expert aan het woord, een extra journey etc.)

Fellowship: ongeveer 6-8 uur per maand als je álles mee doet of terugkijkt. Dit kan meer zijn, wanneer je actief mee doet in de community. Note: je hóeft niet alles mee te doen. Niks is verplicht.

Membership: ongeveer 2 uur per maand

Membership:

 • Zolang als je lid bent. Wanneer je lidmaatschap stopt, zul je geen toegang meer hebben tot het membershipportaal. Download daarom het werkboek.
 • YAY! Doe je álle zes maanden mee? Dan behoud je heel 2021 toegang tot het portaal!

Fellowship:

 • Je behoudt een jaar lang toegang tot het membershipportaal en de Instagram-community.
 • Video opnames van Live Shamanic Soul Circles blijven maximaal een maand online staan.
Stuur even een mailtje naar ons zodat we je kunnen helpen!
Ga naar www.members.saraipannekoek.com en vraag opnieuw jouw wachtwoord op. Lukt het niet? Stuur ons een mailtje!