Doe je mee met het membership?
Maart staat in het teken van Sjamanisme!
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Root to Rise

Optimaliseer je innerlijke ecosysteem

Sowieso gaat 2020 in de boeken als ‘wow-wait-what-happened‘-jaar. Waarschijnlijk heb je alle basisemoties (blij, bedroefd, bang en boos) gevoeld. Wilde je schreeuwen, maar lukte het niet. Wilde je ergens voor gaan staan, maar ook dat was uitdagend. Herkenbaar?

Laten we ons innerlijk ecosysteem optimaliseren, zodat we vanuit deze prachtige en krachtige voedingsbodem kunnen bijdragen aan het grotere geheel. Regeneratief, in plaats van reactief. Onderzoek en her-ontdek jouw eigen roots. Veranker ze. Voel en ervaar wat voor jou klopt.

Doe mee met het maandelijks membership voor zelf-herinnering!

Ver-binden.
Ont-wikkelen.
Her-inneren.

Let’s go!

Liefs, Saraï X Universum

PS. Root to Rise is een co-creatie met het Universum. Kans is daardoor groot dat dit enorm met je resoneert en dat je er de vruchten van gaat plukken.

May your roots deepen,
into the soil.
May your roots be nourished,
from the soil.
May your roots be remembered,
being part of the soil.

And when you connect to your roots,
RISE UP.

Rise up,
a little taller, a little wider.
Taking it day by day.
Rise up to the sunray’s,
and rise up in the rain.
Rise up a little more,
whenever you can.

But always be remembered,
to stay connected.
To yourself.
To your roots.
To the soil.

Root to Rise.

Membership

Maandelijks membership voor zelfherinnering

Laat je inspireren, motiveren en overgaan tot actie met het Root to Rise Membership. Iedere maand een nieuw en relevant thema via het besloten membership portaal. We verbinden het wetenschappelijke met het spirituele en onze eigen wijsheid. Laat je verstand prikkelen door een lecture, laat je hart verbinden met een journey en laat je handen ontvouwen wat er gedaan wil worden met behulp van een maandelijks journal en uitdagende opdrachten. Her-inner wat voor jou klopt en ervaar wat voor jou werkt. Ver-bind je met jouw waarden en maak op basis daarvan waardevolle keuzes. Ont-wikkel jouw volledige potentie, geheel op eigen tempo, zodat je vanuit jouw authentieke zijn kunt bijdragen aan het grotere geheel. Je kunt lid worden en per maand of kwartaal betalen. Whatever floats your boat, honey!

Leuk als je mee doet!

JA DIT WIL IK!

Fellowship

Een community om samen te groeien

Verbind je met gelijkgestemde vrouwen tijdens het Root to Rise Fellowship. Een warme community waar we in zes maanden samen afdalen, verbinden, eren en Zijn. Opdat we vanuit die plek samen mogen groeien. Ontdek de zes elementen van Soul Alignment en hoe jij deze kan blijven voeden. Her-inner wie en wat je in essentie bent. Laat je inspireren, motiveren en activeren met iedere maand een nieuw thema via het besloten membership portaal. Prikkel je verstand door een lecture, verbind je hart met de journey’s en laat je handen ontdekken door middel van een journal. Krijg toegang tot de besloten Instagram-community en doe mee met de maandelijkse live journey’s en talks. We zijn hier samen om ons te ont-wikkelen, ons volledig potentieel te herinneren en opnieuw te ver-binden met onszelf en elkaar.

Voel je welkom!

UITVERKOCHT!

De thema’s die aan bod zullen komen:

Dit krijg je iedere maand!

Membership:

 1. Toegang tot mijn online membershipportaal
 2. Lecture; waarin het thema dieper wordt uitgelegd, gebaseerd op wetenschap, praktijk en eigen wijsheid
 3. Visualisatie, meditatie of Shamanic Journey; zodat je jouw hart kunt verbinden met het thema
 4. Werkboek met opdrachten; uitdagende opdrachten, inspiratie en journal prompts
 5. Maandelijkse verrassingen (zoals een exclusieve podcastopnames, journey’s, experts en meer)
Ja dit wil ik!

Root to Rise Membership is voor…

… de mens die meer wil verbinden met zichzelf. Wil neerdalen in Aanwezigheid. Zijn. Zachtheid. Kracht. In verbinding met Moeder Aarde. De mens die mee op reis wil om te onderzoeken, ervaren en voelen. Klaar is voor de volgende stap in zelf-ont-wikkeling en zelf-her-innering.

Simpelweg het bewustzijn wil verruimen door eigen ervaringen en inzichten.

Beluister alvast de Spotify Root to Rise Playlist en fuel up!

Nieuwsgierig? Beluister deze podcasts en voel!

(klik op de foto voor Spotify of zoek de Medicine For The Earth Podcast op in je favo app)

Waarom Root to Rise?

Na een enorm diepe transformatie realiseerde ik mij waar het leven echt om draait. Authenticiteit, verbondenheid en samenwerken. Vóór deze levensveranderende transformatie werkte ik acht jaar in de topsport als sportdiëtist. Ik schreef wetenschappelijke artikelen en wilde alles onderbouwen vanuit dit vakgebied. Totdat ik erachter kwam dat er meer te ontdekken valt in het omarmen van het niet-weten. Duhhh.

Ik kwam thuis in het sjamanisme én in de sterren. Ik werd er aan herinnerd dat ik hier op aarde ben om te creëren en te manifesteren. Op mijn authentieke manier. Voor de wereld van vandaag en morgen. De Nieuwe Wereld, die in al onze harten leeft.

Root to Rise leeft overigens al jaren in mij, maar al die tijd durfde ik er simpelweg niet voor uit te komen. Bang om als zweverig type weggezet te worden. Bang om niet serieus genomen te worden. Bang om uitgelachen te worden.

Maar weet je, lief mens.  The Time is NOW. Het is de hoogste tijd om te gaan staan waar ik voor sta en andere vrouwen daarmee te helpen. Zodat ook zij her-inneren wie zij essentie zijn en waar zij vandaan komen. Zodat ook zij her-ontdekken waarom ze hier op aarde zijn. Zodat ook zij ver-binden met zichzelf, hun omgeving en moeder Aarde.

Met Root to Rise daag ik je uit af te dalen naar jouw roots, ze te voeden en te versterken, om vanuit die gronding te groeien. Naar het Licht. Te creëren van jouw hart en te staan als boom. In een bos vol andere soortgenoten. Samen.

Dus. Are you with me?

F.A.Q.

Nee. Root to Rise is niet zweverig, vooral heel goed geworteld. In de wetenschap. In het sjamanisme. In onze eigen wijsheid. We zullen niet dagelijks met stenen lopen sjouwen of wapperen met gewaden. In plaats daarvan zul je ervaren hoe het is om in jouw lichaam te zijn en daarmee te verbinden. Vanuit deze staat van zijn kun je namelijk veel helderder aanwezig zijn en daarmee luisteren naar jouw intuïtie. En vanuit daar heb je slagkracht. Niks zweverigs aan dus, júist heel gegrond en sterk geworteld!

Membership: tot wanneer je opzegt. Als je vóór de 25ste van de maand opzegt, zul je vanaf de eerst volgende maand niet meer lid zijn en heb je óók geen toegang meer tot de content in het portaal. Tip: download daarom het werkboek.

Fellowship: zes maanden. Je hoeft niet op te zeggen, het abonnement stopt vanzelf.

Stuur vóór de 25ste van de maand een mail naar membership at saraipannekoek punt kom.

Elke maand heeft een eigen thema. Je krijgt toegang tot het membershipportaal met daarin deze vier onderdelen:

 1. Lecture/Masterclass (25-60 minuten video’s), waarin het thema verder wordt uitgelegd op basis van wetenschap, eigen wijsheid en extra stof tot nadenken;
 2. Visualisatie, meditatie of shamanic journey, welke over het thema gaat, zodat jij je op deze unieke manier kan verbinden met het thema;
 3. Werkbladen en/of een journal met relevante opdrachten en vragen, waar jij mee aan de slag kan om dit thema op jouw eigen manier uit te pluizen, te onderzoeken wat dit voor jou betekent en dit te integreren in jouw leven.
 4. Verrassingen (zoals een exclusieve podcasts, een expert aan het woord, een extra journey etc.)

Fellowship: ongeveer 6-8 uur per maand als je álles mee doet of terugkijkt. Dit kan meer zijn, wanneer je actief mee doet in de community. Note: je hóeft niet alles mee te doen. Niks is verplicht.

Membership: ongeveer 2 uur per maand

Membership:

 • Zolang als je lid bent. Wanneer je opzegt, zul je vanaf de volgende eerste van de maand geen toegang meer hebben tot het membershipportaal. Download daarom het werkboek.
 • YAY! Doe je álle zes maanden mee? Dan behoud je heel 2021 toegang tot het portaal!

Fellowship:

 • Je behoudt een jaar lang toegang tot het membershipportaal en de Instagram-community.
 • Video opnames van Live Shamanic Soul Circles blijven maximaal een maand online staan.
Stuur even een mailtje naar ons zodat we je kunnen helpen!
Ga naar www.members.saraipannekoek.com en vraag opnieuw jouw wachtwoord op. Lukt het niet? Stuur ons een mailtje!

“The Sacred Divine Feminine,
she’s has arrived.
Again.
Although she has never really left us,
we simply forgot about her.
Too busy with growing.
Thriving.
Rising.
All up in our heads.
All up in ourselves.
But here she is again,
to remind us all,
to simply slow down.
Slow down.
A little more.
A little deeper.
To take a few breaths.
To look at the beauty of life.
Of our Mother.
And to root in our existence.
Can you hear her?
She wisphers through our heart,
and our womb,
in our soul.
The Sacred Divine Feminine,
has arrived.
To remind us of our Sacred Union.
So that we can powerfully root in our existence.
And then,
WE RISE.”

– Saraï Pannekoek, 2020