Optimaliseer je innerlijke ecosysteem

Ontdek het diepere verbinden

Het is tijd om naar binnen te keren, lief mens. Niet meer te wijzen naar wat er allemaal gebeurt in de buitenwereld, maar verantwoordelijkheid nemen over jouw leven dat je vandaag de dag gegeven is.

Vier maanden op reis naar binnen, in een kleine groep onder begeleiding van Saraï.

Vanwege de nieuwe maatregelen en de koude winter die er aan komt, stellen we tot 3 december 8:00u negen (9) extra plekken beschikbaar.

Ver-binden. Ont-wikkelen. Her-inneren.

Let’s go!

Root to Rise presents

The Journey Within

Klaar voor een deepdive in jezelf?

Gegrond zakken in jouw spiritualiteit

Laat je inspireren en activeren tot zachte kracht met Root to Rise: The Journey Within. Hét programma om in verbinding te komen met jezelf en daarmee de mensen en wereld om je heen.

Ervaar hoe je in verbinding blijft in deze tijden. Ervaar hoe je jouw eigen bron kunt belichamen. We verbinden het wetenschappelijke met het spirituele en onze eigen wijsheid.

Laat je verstand prikkelen door de video’s, laat je hart verbinden met een journey en laat je handen ontvouwen wat er gedaan wil worden met behulp van de journals met daar in uitdagende opdrachten en reflecties.

We komen samen tijdens de zes live sessies, zodat je kunt (h)erkennen en daarmee verdiepen.

Kom in alignment door Ver-binden, Ont-wikkelen en Her-inneren.

Ja, kom maar op, ik doe mee!

Hart

Energiewerk meditaties voor jouw Hart en Ziel. Tijd en ruimte voor ontspanning en verbinding.

Hoofd

Meer dan 30 video’s. Laat je inspireren en informeren. Geen pleidooien over goed en fout, we gaan voorbij dat.

Handen

Iedere maand een journal  door je brievenbus. Ruimte om te contempleren en reflecteren. In beweging te komen.

Tijdens de Live Talk + Q&A’s deelt Saraï de zes bouwstenen voor Soul Alignment.

🦚

Op reis langs vier thema’s:

Iedere maand een nieuw thema

Ja, ik doe mee met The Journey Within!

In 3 stappen naar meer verbinding in jouw leven

1Voel je de JA? Vanwege de huidige maatregelen stellen we last-minute negen (9) extra plaatsen beschikbaar. Meld je vóór vrijdag 3 december 8:00u aan.

2Je ontvangt vrijdag 3 december om 10:00u toegang tot het portaal waar je de replay van de openingsceremonie kunt terugkijken.

3Je ontvangt nog zes online groepssessies: 3x een Talk + Q&A en 3x een exclusieve sjamanistische reis, voor verdieping, (h)erkenning en contact met jouw ziel. Je behoudt een jaar toegang tot alle content.

Data online groepssessies: 

 • Openingsceremonie via replay
 • Shamanic Soul Circle op 5 december 19:30-21:00 (nieuwe maan)
 • Extra Q&A 19 december 9:00-10:00
 • Shamanic Soul Circle op 2 januari 19:30-21:00 (nieuwe maan)
 • Live Talk + Q&A op 28 januari 19:30-21:00
 • Shamanic Soul Circle op 4 februari 19:30-21:00 (nieuwe maan)
 • Afsluitingsceremonie met Talk + Q&A op 27 februari 19:30-21:00

Tijdens de live Talk + Q&A’s gaan we dieper in op de zes elementen van Soul Alignment. De Shamanic Soul Circles zijn online ceremonies waar we de energie van de nieuwe maan gebruiken en een trancedente reis maken. Alle groepssessies worden opgenomen en kun je nadien terugkijken via de groep het online portaal.

JA, dit heb ik nodig!

Wat zij zeggen

Ruim 80 leden gingen je voor tijdens de eerste editie

Root to Rise is een diepe reis naar binnen en laat je terug verbinden met jezelf, de natuur en het Universum. Deze reis is geschikt voor mensen die op een diepere laag willen verbinden met zichzelf, hun hart en de (hun) natuur en die openstaan om al hun emoties (zowel licht als donker) te verwelkomen. Saraï’s video’s en journeys zijn zo mega waardevol. Alles gaat haar zo natuurlijk, eerlijk en oprecht af. Ze trekt echt een luikje open, universe/de bron stroomt door haar heen. En dat werkt heel aanstekelijk en helend.”
– Anoniem

Root to Rise is een ware investering voor jezelf. Door de veilige en vertrouwde setting krijg je echt de kans om je ruimte in te nemen en om jezelf helemaal te zijn. Het is een plek van ontvangen en geven. Het is zo inspirerend en waardevol om met gelijkgestemde mensen te verbinden en om van elkaar te leren. Saraï begeleidt dit met zoveel liefde en toewijding, waardoor je je onmiddellijk thuis voelt. Het programma is prachtig opgebouwd en alle thema’s gaven elke keer weer veel nieuwe inzichten en kennis. Je wordt uitgedaagd om dieper te kijken in jezelf en je ware “ik “te ontdekken. Ik voel me rustiger en sta meer in mijn eigen kracht. Je leert meer uit je hoofd te gaan en te verbinden met je hart.”
– Ruth Donné

Root to Rise is een deep dive in hartsverlangen, een plek om kwetsbaar te zijn, elk thema voeding voor je ziel en vanuit gedeelde kwetsbaarheid in de groep, leer je volledig hernieuwd je vleugels opnieuw uitslaan. Het bracht me meer gronding, verdieping, verankering, zelfliefde en de ruimte om te landen in mijn hernieuwde rol als moeder. Saraï is echt prachtig wijs mens met een heel bijzondere gave. Ik hing aan haar lippen en wilde geen Soul Circle of Q&A missen. En het knapste van alles is dat zij écht online kan space holden. Dat voel je, in energie.”
– Nadia Scherpenhuizen

Root to Rise is niet je standaard cursus. Het is voor iedereen, omdat het eigen intuïtie aanwakkert en daarmee voor iedereen andere inzichten en ontwikkelingspunten met zich mee brengt. Saraï is heel puur, wijs en altijd willen helpen als je vragen hebt. Je gaat naar binnen. Het heeft me geleerd kalmte te vinden in de storm. Te relativeren waar het leven echt om gaat.”
– Raniëll Nijhuis

Root to Rise liet me terugkomen naar mijn kern. Ik kon zien wat echt belangrijk is in het leven. Saraï is een enorme inspiratie voor mij. Ze liet me het lichtje zien in de duisternis. Met haar wijsheid, open mind en vertrouwen creëerde ze een veilige setting om te delen en meer inzichten op te doen. Het was ook fijn om te verbinden met andere vrouwen over bepaalde onderwerpen die soms als te ‘zweverig’ worden gezien.”
– Rosa vB

Dankzij Root to Rise heb ik zowel mijn wortels als mijn vleugels mogen ont-dekken. Mijn innerlijke zijn spreekt helderder, zuiverder, liefdevoller dan ooit. Ik heb leren luisteren naar mijn hart. Het hart dat lang niet boven het getetter van de mind uit kon komen kan ik eindelijk horen. Echt horen. Dat is het mooiste cadeau wat ik heb mogen ontvangen, heb kunnen ontvangen.”
– Hanneke van der Heijden

Samenvatting

Wat je ontvangt als je meedoet

 • Vier (4) maanden met vier thema’s
  • Innerlijk Kompas
  • Sjamanisme
  • Mijn Natuur
  • Ouderschap
 • Ieder thema bevat:
  • Video’s
  • Energiewerk meditatie
  • Journal (krijg je thuisgestuurd)
 • Zes (6) live sessies
  • Drie (3) live Talk + Q&A’s
  • Drie (3) Shamanic Soul Circles
 • Lidmaatschap Root to Rise Fellowship
 • Diverse bonussen
JA ik doe mee voor € 555,-

PS. The Journey Within is niet bedoeld voor mensen die geen zin hebben om te vertragen en te verstillen. Ook als je geen zin hebt in werkelijke verandering van binnenuit, dan is deze journey niets voor jou. 🤍

Waarom Root to Rise?

Root to Rise leeft al járen in me. Kun je het zien?

Na een diepe winterperiode in mijn leven, wist ik niet meer waar ik het zoeken moest. Ik volgde de stroom van energie en begon te tekenen. Geometrie in zwart en geel om precies te zijn. Zo kwam Root to Rise tot stand, door simpelweg de energie te volgen in overgave en vertrouwen.

Vertragen en verstillen is niet makkelijk, ik weet er alles van. Afleiding ligt overal op de loer en voor je het weet beland je in een vicieuze cirkel met steeds minder voldoening en zingeving. Maar die stilte is nodig om te kunnen luisteren. Om te kunnen horen wat er werkelijk gehoord wil worden.

Ik geloof dat Root to Rise een sterk middel is voor mensen die meer in contact willen komen met hun ware zelf. Die niet terugdeinzen voor verstilling, maar nieuwsgierig zijn naar die ene stem, diep van binnen. Omdat ze diep van binnen weten dat die stem gehoord wil worden. Omdat ze weten dat ze mogen loslaten, een klein beetje mogen sterven, om vervolgens weer herboren te worden.

Elke dag weer, steeds meer in wording.

Ik zie je graag bij Root to Rise.

F.A.Q.

YES. The Journey Within is voor een ieder die wil verdiepen: m/v/x/-.

Het is winter en dat betekent tijd voor intimiteit. Een intieme groep van maximaal 15 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is om jouw vragen te beantwoorden tijdens de live sessies.

Zo’n vier uur per maand als minimum. Je bekijkt de video’s, beluistert de energiewerkmeditatie, maakt de opdrachten en reflecties in jouw persoonlijk journal. Plus de maandelijkse live sessies.

YEP! Heb je meegedaan met de allereerste editie van Root to Rise en ben je benieuwd naar de vernieuwde video’s, nieuwe live sessies en bonussen? Ben je weer toe aan dieper verbinden?

Je kunt met deze vernieuwde versie mee doen voor €222,-. Stuur ons een mailtje en we sturen je een unieke betaallink.

Alles is altijd in beweging en daardoor in evolutie. Binnen Nourishmentis houden we van de groeimindset. Als Saraï’s teachings met je resoneren (ook al ‘ben je heel spiritueel’) dan kan TJW nog steeds iets voor jou zijn, omdat je nieuwe invalshoeken zult ervaren in het verruimen van jouw bewustzijn.

Nee, sorry! Deze commitment kun je alleen aangaan als je in 1x kunt betalen. We willen niet dat je in de financiële problemen komt.

Root to Rise The Journey Within is niet zomaar een programma. Je gaat op reis. Met jezelf en samen in de groep. In een veilige container zak je dieper in jezelf en leer je luisteren naar dat wat er in jou leeft.

Het Fellowship is een plek om je te verbinden met gelijkgestemden. Daar kun je de live sessies bijwonen, zoals de Hallo Hart Meditaties op maandagochtend, Online Gatherings en meer.

Root to Rise The Journey Within is een verdieping met daarin vier relevante hedendaagse thema’s om dieper tot je eigen kern te komen. Op 6 november starten we met de vernieuwde versie van dit unieke programma!

Infinite, als in: zolang ik gebruik maak van The Huddle.