Optimaliseer je innerlijke ecosysteem

Ontdek vertragen, verstillen en dieper te verbinden

Het is tijd om naar binnen te keren, lief mens. Niet meer te wijzen naar wat er allemaal gebeurt in de buitenwereld, maar verantwoordelijkheid nemen over jouw leven dat je vandaag de dag gegeven is.

Laten we daarom vertragen, verstillen en verbinden. Om vanuit deze interne voedingsbodem bijdragen aan de wereld van vandaag en morgen.

Onderzoek en her-ontdek jouw eigen roots. Versterk ze, bewust en intentioneel.

Ver-binden. Ont-wikkelen. Her-inneren. Let’s go!

Doe mee met Root to Rise!

Community Vibes

Als je niet van diepgang houdt, kun je beter op Instagram blijven

Voel je de drang om meer intentioneel online te zijn? Word dan lid van het Root to Rise Community! Hét platform voor mensen die JA zeggen tegen ont-wikkelen, her-inneren en ver-binden. Kom zitten rondom het kampvuur en deel wat er op je hart ligt. Of kom luisteren naar de verhalen van deze warme community. Laat je inspireren door de Note to Soul’s en exclusieve webinars en podcasts. Laat je motiveren door de Daily Habits, Movement Medicine video’s en 10+ boards. Een plek om jezelf te zijn en wie weet ontmoet je nieuwe vrienden voor het leven.

De deuren openen binnenkort weer. Zien we je daar?

MAANDELIJKS (€ 10,99 p/m)
Jaarlijks (€ 9,99 p/m)

The Journey Within

Niet bedoeld voor mensen die aan de oppervlakte willen blijven

Laat je inspireren, motiveren en overgaan tot zachte actie met Root to Rise: The Journey Within. Hét programma om in verbinding te komen met jezelf en daarmee alles wat er om je heen gebeurt. Ervaar wat voor jou klopt en vooral, hoe je in verbinding blijft in tijden van onzekerheid. Je her-innert je eigen kern en voelt hoe je dit kunt belichamen. We verbinden het wetenschappelijke met het spirituele en onze eigen wijsheid. Laat je verstand prikkelen door de video’s, laat je hart verbinden met een journey en laat je handen ontvouwen wat er gedaan wil worden met behulp van de journals met daar in uitdagende opdrachten en reflecties.

Op 6 november starten we!

Root to Rise: The Journey Within € 555,-

De Community

is voor jou als je wilt verbinden met gelijkgestemden in het veld van bewustzijn, ontwikkeling en realness. Het is een plek voor jou als je geïnteresseerd bent in het sjamanisme, nieuwsgierig bent om te groeien en vooral als mijn vibe met je resoneert.

De deuren naar de Community openen een paar keer per jaar en zijn momenteel gesloten.

Beluister alvast de Spotify Root to Rise Playlist en fuel up!

Word lid van de Community en ontvang:

 • Maandelijkse Root to Rise Online Gathering (Live Talk + Q&A met Saraï)

 • De Fellowship Weken (met extra online sessies en meer!)

 • Exclusieve webinars en podcasts met inspirerende gasten

 • Verdiepende themamaanden

 • Mogelijkheid om Saraï al je vragen te stellen tijdens de maandelijkse Live Gatherings

MAANDELIJKS (10,99 p/m)
JAARLIJKS (€ 9,99 p/m)

The Journey Within

Een reis naar binnen.

Op 6 november start de energetische winter en kun je ook starten met The Journey Within.

Tijd om te verstillen.
Te luisteren.
Te zakken en terug te keren naar jouw essentie.

The Journey Within is niet bedoeld voor mensen die geen zin hebben om te vertragen en te verstillen. Ook als je geen zin hebt in werkelijke verandering van binnenuit, dan is deze journey niets voor jou.

In 3 stappen naar meer verbinding in jouw leven

1Meld je vóór 1 november aan voor Root to Rise: The Journey Within via onderstaande knop. Zodra je betaling compleet is, ontvang je een bevestiging via de mail. Houd je brievenbus in de gaten!

2Op zaterdag 6 november van 19:30-21:00u trappen we af met een gezamenlijke online sessie voor alle deelnemers van Root to Rise: The Journey Within. Op deze datum ontvang je toegang tot de eerste maand én de groep via het online platform waar je met de andere deelnemers kunt uitwisselen. Op 6 december ontvang je toegang tot Sjamanisme, op 6 januari tot Mijn natuur en op 6 februari tot Ouderschap. Voel je vrij. Je kunt The Journey Within op je eigen tempo en in je eigen energie doorlopen.

3Je ontvangt deze keer vier online groepssessies: 2x een Talk + Q&A en 2x een exclusieve sjamanistische reis, voor verdieping, (h)erkenning en contact met jouw ziel. Je behoudt een jaar toegang tot alle content.

Data online groepssessies: 

 • Openingsceremonie met Talk + Q&A op 6 november 19:30-21:00
 • Shamanic Soul Circle op 5 december 19:30-21:00
 • Shamanic Soul Circle op 28 januari 19:30-21:00
 • Afsluitingsceremonie met Talk + Q&A op 27 februari 19:30-21:00

Alle groepssessies worden opgenomen en kun je nadien terugkijken via de groep het online portaal.

JA, dit voel ik!

Aan de hand van vier thema’s meer
vertraging, verbinding, en verdieping:

Ja, ik doe mee met The Journey Within!

Waarom Root to Rise?

Root to Rise leeft al járen in me. Kun je het zien?

Na een diepe winterperiode in mijn leven, wist ik niet meer waar ik het zoeken moest. Ik volgde de stroom van energie en begon te tekenen. Geometrie in zwart en geel om precies te zijn. Zo kwam Root to Rise tot stand, door simpelweg de energie te volgen in overgave en vertrouwen.

Vertragen en verstillen is niet makkelijk, ik weet er alles van. Afleiding ligt overal op de loer en voor je het weet beland je in een vicieuze cirkel met steeds minder voldoening en zingeving. Maar die stilte is nodig om te kunnen luisteren. Om te kunnen horen wat er werkelijk gehoord wil worden.

Ik geloof dat Root to Rise een sterk middel is voor mensen die meer in contact willen komen met hun ware essentie. Die niet terugdeinzen voor verstilling, maar nieuwsgierig zijn naar die ene stem, diep van binnen. Omdat ze diep van binnen weten dat die stem gehoord wil worden. Omdat ze weten dat ze mogen loslaten, een klein beetje mogen sterven, om vervolgens weer herboren te worden.

Elke dag weer, steeds meer in wording.

Ik zie je graag bij Root to Rise.

F.A.Q.

Nee. Het is voor ieder mens die zich hiertoe geroepen voelt. Voel je welkom!

YEP! Heb je meegedaan met de allereerste editie van Root to Rise en ben je benieuwd naar de vernieuwde video’s, nieuwe live sessies en bonussen? Ben je weer toe aan dieper verbinden?

Je kunt met deze vernieuwde versie mee doen voor €222,-. Stuur ons een mailtje en we sturen je een unieke betaallink.

Klopt! De deuren van het lidmaatschap gaan maar een paar keer jaar open. Je kunt je inschrijven voor Nourishing News en je ontvangt dan vanzelf een update over wanneer de deuren weer open gaan.

Nee, sorry! Deze commitment kun je alleen aangaan als je in 1x kunt betalen. We willen niet dat je in de financiële problemen komt.

De Community is een plek om je te verbinden met gelijkgestemden. Daar kun je de live sessies bijwonen, zoals de Hallo Hart Meditaties op maandagochtend, Online Gatherings en meer.

Root to Rise The Journey Within is een verdieping met daarin vier relevante hedendaagse thema’s om dieper tot je eigen kern te komen. Op 6 november starten we met de vernieuwde versie van dit unieke programma!

Community: Je kunt maandelijks opzeggen. Stuur 14 dagen vóórdat jouw lidmaatschap afloopt een mailtje!.

Community:

 • Totdat je opzegt. Je kunt maandelijks opzeggen door 14 dagen vóór het eind van je lidmaatschap een mailtje te sturen.

The Journey Within:

 • Een jaar vanaf de start (6 november 2021)

Check je spambox. Nog niks ontvangen? Stuur even een mailtje zodat we je kunnen helpen!