Root to Rise, optimaliseer je innerlijke ecosysteem

Sowieso gaat 2020 in de boeken als ‘wow-wait-what-happened‘-jaar. Waarschijnlijk heb je alle basisemoties gevoeld. Wilde je schreeuwen, maar lukte het niet. Wilde je ergens voor gaan staan, maar ook dat was uitdagend. Herkenbaar?

Laten we ons innerlijk ecosysteem optimaliseren, zodat we vanuit deze prachtige en krachtige voedingsbodem kunnen bijdragen aan het grotere geheel.

Regeneratief, in plaats van reactief. Onderzoek en her-ontdek jouw eigen roots. Verdiep en voed ze. Bewust en intentioneel. Ervaar wat voor jóu klopt.

Word lid van de Root to Rise Community! 

Ver-binden.
Ont-wikkelen.
Her-inneren.

Let’s go!

Community Vibes

Verbind je met gelijkgestemde mensen

Voel je de drang om meer intentioneel online te zijn? In plaats van eindeloos te scrollen op Tha Gram, jezelf te voeden met online zijn? Word dan lid van het Root to Rise Platform! Hét platform voor mensen die JA zeggen tegen ont-wikkelen, her-inneren en ver-binden. Kom zitten rondom het kampvuur en vertel wat je wilt delen. Of kom alleen luisteren naar de verhalen van prachtige likeminded souls. Laat je inspireren door de Note to Soul’s, exclusieve video’s en podcasts. Laat je motiveren door de Daily Habits, Hallo Hart Meditaties en 10+ boards. Een plek om intentioneel te gaan, te Zijn en wie weet ontmoet je nieuwe vrienden voor het leven. Ook is er de gelegenheid om Saraï vragen te stellen over je eigen processen en inzichten tijdens de maandelijkse Live Talk + Q&A!

Zie ik je daar?

Per maand (€ 10,99 p/m)
Per jaar (€ 9,99 p/m)

Root to Rise Programma

Her-inner en geef expressie

Laat je inspireren, motiveren en overgaan tot actie met het Root to Rise Programma. Aan de hand van zes relevante hedendaagse thema’s, ervaar je wat jij belangrijk vind in dit leven en hoe jij dit kunt bekrachtigen. Je her-innert je eigen kern. We verbinden het wetenschappelijke met het spirituele en onze eigen wijsheid. Laat je verstand prikkelen door de video’s, laat je hart verbinden met een visualisatie en laat je handen ontvouwen wat er gedaan wil worden met behulp van de zes werkboeken met uitdagende opdrachten en reflecties. De thema’s zijn: Innerlijk Kompas, Sjamanisme, Duurzaamheid, Voedsel, Ouderschap en De Nieuwe Wereld.

Je kunt Root to Rise alleen aanschaffen als je lid bent van het Root to Rise Platform.

Word lid van de community!

Root to Rise is voor jou, als…

… je meer wilt ver-binden met jezelf. Wilt neerdalen in Aanwezigheid. Zijn. Zachtheid. Kracht. In verbinding met Moeder Aarde. En de kosmos. Het lidmaatschap is voor jou, als je meer wilt ver-binden met likeminded souls. Waar je intentioneel kunt Zijn, zonder afleiding, maar juist met aandacht en purpose. Het programma is voor jou, als je mee op reis wilt om te onderzoeken, ervaren en voelen. Als je klaar bent voor de volgende stap in zelf-ont-wikkeling en zelf-her-innering.

Het is voor jou, als je jouw bewustzijn wilt verruimen door eigen ervaringen en inzichten. En, als mijn vibe met je resoneert.

Beluister alvast de Spotify Root to Rise Playlist en fuel up!

Waarom Root to Rise?

Root to Rise leeft al jaren in mij, maar al die tijd durfde ik er simpelweg niet voor uit te komen. Bang om als zweverig type weggezet te worden. Bang om niet serieus genomen te worden. Bang om uitgelachen te worden.

Maar weet je, prachtig mens. Het is de hoogste tijd om te gaan staan waar ik voor sta en andere mensen te ondersteunen in hun proces. Zodat ook zij her-inneren wie en wat zij essentie zijn en waar zij vandaan komen. Zodat ook zij her-ontdekken waarom ze hier op aarde zijn. Zodat ook zij ver-binden met zichzelf, hun omgeving en moeder Aarde.

Met Root to Rise daag ik je uit af te dalen naar jouw roots, ze te voeden en te versterken, om vanuit die gronding te groeien. Naar het Licht. Te creëren van jouw hart en te staan als boom. In een bos vol andere soortgenoten. Samen.

Dus. Are you with me?

Word lid!

F.A.Q.

Nee. Root to Rise is niet zweverig, vooral heel goed geworteld. In de wetenschap. In het sjamanisme. In onze eigen wijsheid. We zullen niet dagelijks met stenen lopen sjouwen of wapperen met gewaden. In plaats daarvan zul je ervaren hoe het is om in jouw lichaam te zijn en daarmee te verbinden. Vanuit deze staat van zijn kun je namelijk veel helderder aanwezig zijn en daarmee luisteren naar jouw intuïtie. En vanuit daar heb je slagkracht. Niks zweverigs aan dus, júist heel gegrond en sterk geworteld!

Lidmaatschap: Je kunt maandelijks opzeggen. Stuur 14 dagen vóórdat jouw lidmaatschap afloopt een mailtje!.

Originele Membership: tot je opzegt vóór de 25ste van de maand, met een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Voorbeeld: als je op 24 maart opzegt, loopt jouw opzegtermijn tot en met 30 april en ben je vanaf 1 mei geen lid meer. Je zult dan vanaf  1 mei geen toegang meer hebben tot het portaal.  Tip: download daarom het werkboek.

Fellowship 1: zes maanden. Je hoeft niet op te zeggen, het abonnement stopt vanzelf.

Origineel Membership: je bent lid geworden vóór 1 juni 2021. Stuur vóór de 25ste van de maand een mailtje! Dit is hét mailadres dat gebruikt wordt voor opzeggingen.

Zes thema’s: Innerlijk Kompas – Sjamanisme – Duurzaamheid – Voedsel – Ouderschap – De Nieuwe Wereld.

Ieder thema is uitgewerkt met:

  1. Video’s, waarin het thema verder wordt uitgelegd op basis van wetenschap, eigen wijsheid en extra stof tot nadenken;
  2. Visualisatie, meditatie of shamanic journey, welke over het thema gaat, zodat jij je op deze unieke manier kan verbinden met het thema;
  3. Werkboek met relevante opdrachten en vragen, waar jij mee aan de slag kan om dit thema op jouw eigen manier uit te pluizen, te onderzoeken wat dit voor jou betekent en dit te integreren in jouw leven.
  4. Verrassingen (zoals een exclusieve podcasts, een expert aan het woord, een extra journey etc.)

Lidmaatschap:

  • Totdat je opzegt. Je kunt maandelijks opzeggen door 14 dagen vóór het eind van je lidmaatschap een mailtje te sturen.

Programma:

  • Zolang als je lid bent heb je toegang tot het programma.

Origineel Membership (lid vóór 1 juni 2021):

  • Zolang als je lid bent. Wanneer je lidmaatschap stopt, zul je geen toegang meer hebben tot het membershipportaal. Download daarom het werkboek.
  • YAY! Doe je álle zes maanden mee? Dan behoud je heel 2021 toegang tot het portaal!

Fellowship:

  • Je behoudt een jaar lang toegang tot het membershipportaal en de Instagram-community.
  • Video opnames van Live Shamanic Soul Circles blijven maximaal een maand online staan.
Stuur even een mailtje naar ons zodat we je kunnen helpen!
Ga naar www.members.saraipannekoek.com en vraag opnieuw jouw wachtwoord op. Lukt het niet? Stuur ons een mailtje!