Doe je mee?
We starten op 1 februari. Voel je welkom!
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

root to rise

Optimaliseer je innerlijke ecosysteem

Sowieso gaat 2020 in de boeken als ‘wow-wait-what-happened‘-jaar. Waarschijnlijk heb je alle basisemoties (blij, bedroefd, bang en boos) gevoeld. Wilde je schreeuwen, maar lukte het niet. Wilde je ergens voor gaan staan, maar ook dat was uitdagend. Herkenbaar?

Laten we samen ons innerlijk ecosysteem optimaliseren, zodat we vanuit deze prachtige en krachtige voedingsbodem kunnen bijdragen aan het grotere geheel. Regeneratief, in plaats van reactief. Onderzoek en ontdek jouw eigen roots. Veranker ze. Voel en ervaar wat voor jou klopt. Doe je mee? Kies voor het fellowship of maandelijkse membership.

Ver-binden.
Ont-wikkelen.
Her-inneren.

Let’s go!

May your roots deepen,
into the soil.
May your roots be nourished,
from the soil.
May your roots always be remembered,
being part of the soil.
May your roots strengthen a little more,
as part of evolvement.

And when you connect to your roots,
RISE UP.

 

Rise up,
a little taller, a little wider.
Taking it day by day.
Rise up to the sunray’s, and rise up in the rain.
Rise up a little more,
whenever you can.

But always be remembered,
to stay connected.
To yourself.
To your roots.
To the soil.

 

Root to Rise.

Fellowship

Een community om samen te groeien

Verbind je met gelijkgestemde vrouwen tijdens het Root to Rise Fellowship. Een warme community waar we in zes maanden samen afdalen, verbinden, eren en Zijn. Opdat we vanuit die plek samen mogen groeien. Ontdek de zes elementen van Soul Alignment en hoe jij deze kan blijven voeden. Her-inner wie en wat je in essentie bent. Laat je inspireren, motiveren en activeren met iedere maand een nieuw thema via het besloten membership portaal. Prikkel je verstand door een lecture, verbind je hart met de journey’s en laat je handen ontdekken door middel van een journal. Krijg toegang tot de besloten Instagram-community en doe mee met de maandelijkse live journey’s en talks. We zijn hier samen om ons te ont-wikkelen, ons volledig potentieel te herinneren en opnieuw te ver-binden met onszelf en elkaar.

Voel je welkom!

Vanaf 59,95 per maand

Membership

Snoep een beetje mee

Laat je inspireren, motiveren en overgaan tot actie met het Root to Rise Membership. Iedere maand een nieuw en relevant thema via het besloten membership portaal. We verbinden het wetenschappelijke met het spirituele en onze eigen wijsheid. Laat je verstand prikkelen door een lecture, laat je hart verbinden met een journey en laat je handen ontvouwen wat er gedaan wil worden met behulp van een maandelijks journal en uitdagende opdrachten. Her-inner wat voor jou klopt en ervaar wat voor jou werkt. Ver-bind je met jouw waarden en maak op basis daarvan waardevolle keuzes. Ont-wikkel jouw volledige potentie, geheel op eigen tempo, zodat je vanuit jouw authentieke zijn kunt bijdragen aan het grotere geheel. Je kunt lid worden en per maand of kwartaal betalen. Whatever floats your boat, honey!

Leuk als je mee doet!

Vanaf 29,95 per maand

De zes thema’s die aan bod zullen komen:

Dit krijg je iedere maand!

Fellowship:

 1. Hoofd: Lecture / Talk
 2. Hart: Journey / Visualisatie / Meditatie
 3. Handen: Journal en opdrachten
 4. Community
 5. Soul Sister System
 6. Live Shamanic Soul Circle
 7. Live talk en Q&A
 8. Soul Alignment element
 9. Movement Medicine
 10. Plus maandelijks extra verrassingen
Fellowship

Membership:

 1. Hoofd: Lecture / Talk
 2. Hart: Journey / Visualisatie / Meditatie
 3. Handen: Journal / Werkboek
Membership

Root to Rise is voor de vrouw die…

…mee op reis wil om te onderzoeken, ervaren en voelen. Klaar is voor de volgende stap in zelf-ontwikkeling en zelf-herinnering. Haar bewustzijn wil verruimen door ervaringen. Helemaal aan gaat van de onderwerpen die aan bod komen. Openstaat voor een community met gelijkgestemde zielen. Root to Rise is voor de vrouw die wil gronden in haar bestaan, zodat ze daarna kan groeien en bloeien. Vanuit haar roots, she rises!

Schrijf je in vóór 1 februari voor het Fellowship of Membership en wordt direct Founding Member! Hiermee behoud je je instapprijs!

Beluister alvast de Spotify Root to Rise Playlist en fuel up!

Waarom Root to Rise?

Na een enorm diepe transformatie realiseerde ik mij waar het leven echt om draait. Authenticiteit, verbondenheid en samenwerken. Vóór deze levensveranderende transformatie werkte ik acht jaar in de topsport als sportdiëtist. Ik schreef wetenschappelijke artikelen en wilde alles onderbouwen vanuit dit vakgebied. Totdat ik erachter kwam dat er meer te ontdekken valt in het omarmen van het niet-weten. Duhhh.

Ik kwam thuis in het sjamanisme én in de sterren. Ik werd er aan herinnerd dat ik hier op aarde ben om te creëren en te manifesteren. Op mijn authentieke manier. Voor de wereld van vandaag en morgen. De Nieuwe Wereld, die in al onze harten leeft.

Root to Rise leeft overigens al jaren in mij, maar al die tijd durfde ik er simpelweg niet voor uit te komen. Bang om als zweverig type weggezet te worden. Bang om niet serieus genomen te worden. Bang om uitgelachen te worden.

Maar zoals we bij Sustainable Athlete zeggen: The Time is NOW. Het is de hoogste tijd om te gaan staan waar ik voor sta en andere vrouwen daarmee te helpen. Zodat ook zij her-inneren wie zij essentie zijn en waar zij vandaan komen. Zodat ook zij her-ontdekken waarom ze hier op aarde zijn. Zodat ook zij ver-binden met zichzelf, hun omgeving en moeder Aarde.

Met Root to Rise daag ik je uit af te dalen naar jouw roots, ze te voeden en te versterken, om vanuit die gronding te groeien. Naar het Licht. Te creëren van jouw hart en te staan als boom. In een bos vol andere soortgenoten. Samen.

Dus. Are you with me?

F.A.Q.

Het Membership is een eenvoudige manier om met jezelf aan de slag te gaan. Door een maandelijkse investering, ontvang je toegang tot het membership portaal en kun je aan de slag met de 3H’s: Hoofd, Hart en Handen. Een lecture voor het hoofd, een journey/meditatie/visualisatie voor jouw hart en een journal voor de handen.

Het Fellowship is een commitment van zes maanden. We gaan samen aan de slag met de maandelijkse membership-thema’s met behulp van de 3H’s en daarbij ontvang je toegang tot een besloten Instagram-pagina met veel extra goodies. Zoals extra journey’s en talks. Maar ook een warme community van gelijkgestemden, waarmee we samen afdalen en samen groeien.

JA. DIT! Root to Rise is niet zweverig, vooral heel goed geworteld. In de wetenschap. In het sjamanisme. In onze eigen wijsheid. We zullen niet dagelijks met stenen lopen sjouwen of wapperen met gewaden. In plaats daarvan zul je ervaren hoe het is om in jouw lichaam te zijn en daarmee te verbinden. Vanuit deze staat van zijn kun je namelijk veel helderder aanwezig zijn en daarmee luisteren naar jouw intuïtie. En vanuit daar heb je slagkracht. Niks zweverigs aan dus, júist heel gegrond en sterk geworteld!

Allereerst kun je ervoor kiezen om losse maanden aan te schaffen of een kwartaal. Elke maand heeft een eigen thema. Je krijgt toegang tot het membershipportaal met daarin:

 • 1 lecture (30-60 minuten video), waarin het thema verder wordt uitgelegd op basis van wetenschap, eigen wijsheid en extra stof tot nadenken;
 • 1 visualisatie, meditatie of shamanic journey, welke over het thema gaat, zodat jij je op deze unieke manier kan verbinden met het thema;
 • werkbladen en/of een journal met relevante opdrachten en vragen, waar jij mee aan de slag kan om dit thema op jouw eigen manier uit te pluizen, te onderzoeken wat dit voor jou betekent en dit te integreren in jouw leven.

Fellowship staat voor gemeenschap, een community. Dat is ook de kracht van het Root to Rise fellowship. Samen zullen we afdalen in onze roots, zodat we ze kunnen verstevigen, waarna we kunnen rijzen, reizen en groeien – naar het licht of course, zoals een boom dat ook doet ;-).

Tijdens deze zes maanden ontvang je alles van het membership, PLUS:

 • Toegang tot de besloten Root to Rise Fellowship Insta (yep, we zullen zorgen voor een fijne grid!);
 • Maandelijks een live Q&A waarin jij al jouw vragen omtrent het betreffende thema kunt stellen aan Saraï;
 • Extra opdrachten, (live) talks en journey’s via zowel het membershipportaal als de Insta-community;
 • Een warme community met gelijkgestemde vrouwen (dit wil je!).

Gedurende de zes maanden zal er zo veel mogelijk afwisseling plaatsvinden tussen de opdrachten, talks en opdrachten. We werken naar het slotthema toe #newEarth.

Fellowship: ongeveer 6 uur per maand als je alles mee doet of terugkijkt. Dit kan meer zijn, wanneer je actief mee doet in de community.

Membership: ongeveer 2 uur per maand

Nee, je zult geen 1-op-1 coaching ontvangen via het Membership of Fellowship. Heb je daar wel behoefte aan? Dan kun je contact opnemen voor het mentorship. Wel kun je in het Fellowship maandelijks jouw vragen stellen in de live Q&A. Komen veel dezelfde vragen naar boven in het Fellowship? Dan kun je een extra talk verwachten in dat portaal!