Online Masterclass Verantwoord Plantaardig Eten

Eerlijk, plantaardig eten is fantastisch. Het is goed voor je gezondheid, dierenwelzijn én onze planeet. Maar hoe eet je gezond en duurzaam (ofwel verantwoord) plantaardig? Rekening houdend met zowel je eigen gezondheid als die van onze planeet? Je leert hier alles over in de online masterclass Gezond en Duurzaam Plantaardig Eten!

In deze online masterclass van anderhalf uur, zul je alles leren over gezond en duurzamer plantaardig eten zoals:

  • Waarom is duurzamer eten nodig?
  • Wat is gezond en duurzaam plantaardig eten?
  • Hoe pas je dit toe?
  • Inclusief: dagelijkse basisproducten en hoeveelheden, de ideale bordindeling, duurzamere keuzes en opties, de zin en onzin van supplementen en meer.

We starten het eerste deel met de wetenschap die meteen wordt vertaald naar veel praktijkvoorbeelden, zodat je direct aan de slag kan. Tijdens de laatste 30 minuten kun je al je overige vragen stellen. Gezondheid en Duurzaamheid lopen er als een groene draad doorheen. De masterclass is geschikt voor zowel de professional als consument. Doe je mee?

Datum: woensdag 8 januari
Tijdstip: 10:00-11:30 uur

Je ontvangt een aantal dagen voorafgaand aan de masterclass informatie over de inlogprocedure. Na afloop ontvang je de presentatie en de video via de mail. De vorige masterclasses, Plantaardig Presteren en Vegan Voeding bij Kinderen waren een groot succes met in totaal meer dan 100 deelnemers en veel enthousiaste reacties!

Koop hier je ticket!

2019-12-18T16:27:28+01:00