Nog meer tof nieuws, want ik ben voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Women’s Health Fitlist 2019! Dit keer in de categorie GAMECHANGERS. Zo zo zo gaaf!

“Saraï Pannekoek — GROENE MISSIE

Niemand kan met zoveel passie over plantaardig powerfood praten als Saraï Pannekoek. In podcasts en op social media vertelt ze vol vuur over de kracht van kikkererwten en de coolness van courgette. Als (sport)diëtist zet ze groenten en peulvruchten in de spotlight en daagt ze cliënten uit om voor voeding te kiezen waar niet alleen zij, maar ook de wereld beter van wordt.

Met die duurzame ambitie is ze de stichting Sustainable Athlete begonnen en zit ze in het bestuur van Green Food Foundation. Ook deelt ze heel actief haar kennis op social media. Daar bewijst ze dat je ook zonder belerend vingertje, maar met humor, positiviteit en vooral veel liefde een groene (en soms grote, #ikhoudvanpoepen) boodschap kunt overbrengen. Volgen dus!”

Het lijkt me geweldig om deze prijs nu eens in de wacht te slepen, maar daarvoor heb ik wel jouw hulp nodig. Kun jij je vinden in deze nominatie? Stem dan in minder dan een minuutje hier!

Mijn dank is mega groot <3