Een exclusief traject voor bezielde zelfherinnering, zachte bevrijding en radicale expressie. Herinner wie je werkelijk bent en wat je hier op deze prachtige plek te doen hebt. Kom in alignment (met God) en leef jouw bedoeling.

Lieve vrouw,

Dit een-op-een traject is bedoeld voor de vrouw die weet dat ze gegidst mag worden door Saraï.

Je kunt alleen in aanmerking komen voor dit traject als je:

  • Aan alles voelt dat zij jouw mentor mag zijn voor de fase waar je nu in zit;
  • Bereid bent om de investering en commitment te maken, waarbij je ten diepste weet dat je zult transformeren van binnen uit;

In deze container laat je, onder zuivere begeleiding van Saraï, alles los van wie je denkt te zijn.

Je leert om in het vuur te zitten en te luisteren.

Saraï gidst je door jouw kernprocessen heen.

Er ontstaat ruimte voor ware bezieling en belichaming.

Je lijnt jezelf uit met God, wordt herboren en je daarmee vernieuw je van binnenuit.

Welkom thuis.

“Saraï is een zuivere, krachtige en liefdevolle gids. Iets groters werkt door haar heen dat in dienst staat van de diepe herinnering en wijsheid in onszelf. Als een nachtlampje schijnt zij haar licht. Helder, rustig, gewaar. Een uitnodiging aan jou om dat licht te volgen, aan te kijken wat het laat zien en te herinneren wat herinnerd mag worden.”

– Hanneke

“De individuele sessies waren zo krachtig! De waarheid in mezelf die je naar boven haalt is fundamenteel, gegrond met diepe wortels. Het is een weten waar geen onzekerheid meer bestaat, alleen rust en ruimte.”

– Marriël

“Sarai ademt bezieling! Aan alles wat ze me heeft geleerd heeft merk ik dat ze het zelf helemaal heeft doorleeft. Ze is warm, liefdevol en tijdens alle sessies volledig dienstbaar aan mijn proces. Wat onwijs bijzonder is is dat ze zo open en ontvankelijk is voor alles wat er is en dat ik nog nooit iemand heb ontmoet die als mentor zijn eigen verhaal zo goed aan de kant kan zetten om er helemaal voor mij te kunnen zijn. Het was zo krachtig dat ze me juist niet de antwoorden op een presenteerblaadje heeft gegeven, maar dat ze me heeft begeleid en geleerd om zelf de antwoorden te vinden. Ze heeft me geleerd dat ik alle antwoorden in mezelf meedraag!”

– Dorinda

“Met Saraï in een 1-op-1 sessie voelt als een liefdevolle snelkookpan. Zuiver en krachtig weet zij de essentie naar boven te halen, spiegelt zij wat er toe doet en doet ze jou herinneren wat er diep van binnen leeft. Sharp like a razor, soft like a feather. Geen ruimte voor bullshit, maar vrij zicht op de essentie. Die ziet zij direct maar laat jou zelf ‘het werk doen’. Je mag zelf tot die essentie komen en juist dat maakt het zo waardevol in ervaring, inzicht en integratie. De herinnering komt namelijk van binnenuit. Dat maakt de sessies zo zuiver en puur. “

– Hanneke

De Vorm…

  • Een intensief, energetisch verdiepend en belichaamd 1:1 traject van vier maanden.

  • 1:1 kickoff retreat

  • Acht (8) 1:1 sessies van 60 minuten.

  • Maandelijkse intieme online Soulship cirkel van anderhalf uur.

  • Besloten groep en sister system voor tussentijdse vragen en deelrondes.

  • We gebruiken de natuur, de adem en het lichaam als bron van herinnering en wijsheid.

“Het werken met Saraï voelde als veilig en heel compleet. Iedere sessie was er weer een cirkel rond. Vanaf de afstemming tot het afsluiten en alles daar tussenin. De breedte en diepte van een gevoel of ervaring werden volledig verwelkomd. In verschillende thema’s hebben shifts plaats gevonden en daarin was de veiligheid en de open benadering van Saraï echt heel waardevol.”

– Julia

“Soulship is de embodiment van het woord zelf. Soul. Ship. Het heeft mijn ziel geraakt, geroerd, vervoerd. Ik heb een diepere laag van veiligheid in mijzelf gevonden waardoor ik met vertrouwen, met belichaming, met plezier mijn authentieke zelf de wereld in aan het brengen ben. Soulship was een krachtige en tegelijk zachte uitnodiging, een kraakheldere en tegelijk liefdevolle spiegel om dieper te herinneren wat er in mij herinnerd mag worden.”

– Hanneke

Volg deze zes stappen:

Intake formulier

Waarom Soulship?

Soulship is het veld van hart en ziel. Mijn veld, waarmee ik het grotere geheel dien.

Wanneer vrouwen op hun plek staan en hun gaves omarmen, creëren ze een immens veld van kracht. De kracht die nu nodig is in deze wereld.

Een lange tijd heb ik gewerkt volgens protocollen en methodieken, totdat ik mijn eigen gaves werkelijk leerde omarmen. In dat proces van zien, herinneren, doorvoelen en omarmen, had ik veel steun van mijn leraars en mentoren. Iemand die zuiver mee kijkt. Een spiegel voorhoudt. Een veilige bedding biedt, zodat ik kon afdalen.

En nu sta ik op mijn plek. Klaar om je te gidsen en jouw mentor te zijn.

Als dubbelbloed en kleindochter van een Molukse healer, deins ik niet terug voor wat zich aandient. Wel zet ik mijn duidelijke veld in als stevige fundering en bedding. Zodat alles wat wil transformeren, getransformeerd kan worden. Alleen op deze manier kunnen we de weg vrij maken voor onszelf, voor onze kinderen en voor alle toekomstige generaties.

Ik ontvang je graag met open armen bij Soulship.