Een exclusief mentorshiptraject voor de mensgerichte professional en impact-ondernemer die verlangt naar tijd en ruimte voor zichzelf. Luister, herinner en verwelkom. Lijn uit met de ware bron van jouw ziel. Leef jouw bestemming en geef het bezield en belichaamd door.

Welkom thuis.

Ik wil een Clarity Call!

Ha fijne vrouw,

Je bent lekker bezig, he?

Je loopt al een flink aantal jaar mee en je merkt op dat je steeds meer aan het fine tunen bent. Dat ene wel en dat andere niet meer. Je plant vooruit. Neemt (strategische) beslissingen. Doet je persoonlijke werk. Je kan jezelf dragen.

En toch merk je op, dat je nog niet ten volle kunt genieten van het leven van alledag.

Het raakt je. Juist op die momenten die zo intens waardevol zijn. Je staat jezelf toe om het even binnen te laten komen, maar zodra het te overweldigend is, trap iets in jou op de rem.

Het leven volledig binnen laten komen is nog een dingetje. Voor anderen prima, want je gunt iedereen de wereld. Maar voor jezelf, hmmm da’s andere koek.

Hoe zou het zijn als je het leven helemaal mag ontvangen? Dat je je Alive en Aligned voelt, ongeacht de omstandigheden. Gewoon door jezelf te zijn?

De hoofdingrediënten voor deze reis:

Luisteren

Leer luisteren naar dat wat werkelijk in jou leeft. De subtiele fluisteringen van de ziel in het dagdagelijkse. Je ervaart hoe het is om jezelf ruimte te geven. En vanuit deze plek de grondende verzadiging te voelen.

Ontvangen

Ervaar de actieve bron die door jou heen stroomt. Leer liefde onvoorwaardelijk te ontvangen en te geven. Je wordt gewaar van de conditioneringen die jou ervan weerhouden om het leven volledig te ontvangen.

Zijn

Kom zijn wie je bent. Leer jezelf zien voorbij de opsmuk. Wanneer jij bent, geef je ruimte aan anderen om je heen hetzelfde te doen. Door de directe ervaring tijdens de sessies, zul je jezelf volledig leren belichamen.

Stel je voor,

 

Jij bewandelt jouw pad en ik wandel vier maanden met je mee. Ik bied je veiligheid, vertrouwen en een liefdevolle bedding, zodat je kunt zakken, ontspannen en vooral ontvangen.

Ja ontvangen, daar gaan we voor.

Ik laat je kennismaken met de ruimte van het leven. Een herinnering in jouw hele systeem. Een plek waar je mag zijn, precies zoals je bent. Ieder moment meer.

En het mooie is, die ruimte mag je innemen. Niet door eerst te toeteren en te schreeuwen, maar door te leren belichamen van kennis en ervaring.

We deinen mee met de seizoenen. De natuur als bron van inspiratie.

We luisteren naar jouw lichaam, geest en ziel. Jij beweegt. Observeert. Onderzoekt. Staat stil en kijkt om je heen. Je ademt in en uit. Je luistert naar dat wat gehoord wil worden. Je voelt wat er door jou heen wil stromen.

Je komt vrij, om te zijn wie je ten diepste bent. Zodat je de wereld van vandaag en morgen kan dienen vanuit jouw bestemming.

Ik heet je met Liefde welkom thuis.

Herstel de balans, dit gaan we doen!

  • Een exclusief, bezield en belichaamd 1-op-1 traject van vier maanden voor de vrouw die toe is aan de volgende stap in haar leven.

  • COMING HOME drie-daagse midden in de natuur 19 t/m 21 september 2022.
  • Acht (8) 1-op-1 online sessies en tussentijdse space & support.

Wat eerdere deelneemsters zeggen:

“Sarai ademt bezieling! Aan alles wat ze me heeft geleerd heeft merk ik dat ze het zelf helemaal heeft doorleeft. Ze is warm, liefdevol en tijdens alle sessies volledig dienstbaar aan mijn proces. Wat onwijs bijzonder is is dat ze zo open en ontvankelijk is voor alles wat er is en dat ik nog nooit iemand heb ontmoet die als mentor zijn eigen verhaal zo goed aan de kant kan zetten om er helemaal voor mij te kunnen zijn. Het was zo krachtig dat ze me juist niet de antwoorden op een presenteerblaadje heeft gegeven, maar dat ze me heeft begeleid en geleerd om zelf de antwoorden te vinden. Ze heeft me geleerd dat ik alle antwoorden in mezelf meedraag!”

– Deelneemster. Soulship 2021

“Met Saraï in een 1-op-1 sessie voelt als een liefdevolle snelkookpan. Zuiver en krachtig weet zij de essentie naar boven te halen, spiegelt zij wat er toe doet en doet ze jou herinneren wat er diep van binnen leeft. Sharp like a razor, soft like a feather. Geen ruimte voor bullshit, maar vrij zicht op de essentie. Die ziet zij direct maar laat jou zelf ‘het werk doen’. Je mag zelf tot die essentie komen en juist dat maakt het zo waardevol in ervaring, inzicht en integratie. De herinnering komt namelijk van binnenuit. Dat maakt de sessies zo zuiver en puur. “

– Deelneemster, Soulship 2021

“Saraï is een zuivere, krachtige en liefdevolle gids. Iets groters werkt door haar heen dat in dienst staat van de diepe herinnering en wijsheid in onszelf. Als een nachtlampje schijnt zij haar licht. Helder, rustig, gewaar. Een uitnodiging aan jou om dat licht te volgen, aan te kijken wat het laat zien en te herinneren wat herinnerd mag worden.”

– Deelneemster, Soulship 2021

“De individuele sessies waren zo krachtig! De waarheid in mezelf die je naar boven haalt is fundamenteel, gegrond met diepe wortels. Het is een weten waar geen onzekerheid meer bestaat, alleen rust en ruimte.”

– Deelneemster, Soulship 2021

“Het werken met Saraï voelde als veilig en heel compleet. Iedere sessie was er weer een cirkel rond. Vanaf de afstemming tot het afsluiten en alles daar tussenin. De breedte en diepte van een gevoel of ervaring werden volledig verwelkomd. In verschillende thema’s hebben shifts plaats gevonden en daarin was de veiligheid en de open benadering van Saraï echt heel waardevol.”

– Deelneemster, Soulship 2021

“Soulship is de embodiment van het woord zelf. Soul. Ship. Het heeft mijn ziel geraakt, geroerd, vervoerd. Ik heb een diepere laag van veiligheid in mijzelf gevonden waardoor ik met vertrouwen, met belichaming, met plezier mijn authentieke zelf de wereld in aan het brengen ben. Soulship was een krachtige en tegelijk zachte uitnodiging, een kraakheldere en tegelijk liefdevolle spiegel om dieper te herinneren wat er in mij herinnerd mag worden.”

– Deelneemster, Soulship 2021

“Soulship is liefdevolle diepgang met een rauwe rand. Je kijkt stukken van jezelf aan, transformeert ze, verbind met andere prachtige vrouwen die je spiegelen op een liefdevolle manier. Saraï gaat snel tot de kern, ze weet precies wanneer je essentie echt spreekt en wanneer je daar nog niet bent.”

– Deelneemster, Soulship 2021

“Saraï weet hoe ze diep kan gaan in haar energiewerk. Ik heb me bij haar compleet veilig gevoeld om door al mijn meest donkere lagen heen te gaan. Als mentor heeft ze nooit voor of achter me gestaan. Maar altijd naast me. Nooit afgeweken van mijn zijde. Als ik begon te zweven, leerde ze me om weer met beide benen op de grond te komen. En weer opnieuw terug te komen in mijn lichaam. Ze heeft me nooit verteld wat ik moest doen. Of de woorden in mijn mond gelegd. Ze hielp me zelf de antwoorden te vinden.”

– Deelneemster, Soulship 2021

“Werken met Saraï heb ik wederom ervaren als een warm, open en liefdevol veld. Het voelt stevig, doch ontvankelijk. Zacht, doch krachtig en diep, doch speels.”

– Deelneemster, Soulship 2021

“De 1-op-1 sessies waren mindblowing! Sarai wist zo ontzettend goed aan te voelen wat er bij me speelde en waar we op in mochten zoomen.”

– Deelneemster, Soulship 2021

Soulship is voor de vrouw die toe is aan vernieuwing van binnen uit.

Zij die diep van binnen weet dat ze gegidst mag worden door Saraï, omdat ze toe is om volledig mens te zijn.

Je leert om in het vuur te zitten en te luisteren.
Saraï gidst je door jouw kernprocessen heen.
Er ontstaat ruimte voor ware bezieling en belichaming.

Je lijnt jezelf uit met de bron van jouw ziel en daarmee vernieuw je van binnenuit.
Welkom thuis — je bent hier.

Samen wandelen? Volg deze drie stappen:

Intake formulier

Waarom Soulship?

Lange tijd leefde ik, als sportdiëtist en wetenschapper, vanuit mijn hoofd. Volle bak kennis, protocollen en methodieken. Totdat mijn ziel en geest werden teruggefloten en ik de balans mocht herstellen.

In dat proces van zien, herinneren, doorvoelen en omarmen, had ik veel steun van mijn leraren en mentoren. Iemand die zuiver mee kijkt. Een spiegel voorhoudt. Een veilige bedding biedt, zodat ik kon afdalen in het ongeziene.

En nu sta ik op mijn plek. Klaar om je te gidsen met sleutels en een zaklamp. Ik reik je tools aan voor een leven van volledig mens zijn. Hoofd, Hart en Handen uitgelijnd.

Na 10+ jaar ervaring als therapeut en 20+ jaar als ervaringsdeskundige (eetstoornis, trauma heling en depressies), deins ik niet terug voor wat zich aandient. Ik zet mijn sterke verbinding met God in als stevig fundament en zachte bedding. Alleen op deze manier kunnen we de weg vrij maken voor onszelf.

Ik ontvang je graag met open armen bij Soulship — je bent welkom precies zoals je bent.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Je kan ook in drie termijn betalen. Termijn 1 is je aanmelding, waarna de overige termijnen in de daar op volgende twee maanden automatisch worden afgeschreven.

Alle sessies zijn online, behalve COMING HOME.

“Saraï is voor mij een voorbeeld wat betreft de combinatie van energiewerk, levenservaring, haar nuchterheid en ‘westerse’ kennis van gedragstherapie.”

— Deelneemster, 2021