Voor de vrouw die haar processen van de afgelopen jaren dankt, eert en viert. Voor zij die in haar lichaam aanwezig wil zijn en wil ervaren om in zachtheid te ontvangen. Liefdevol voeden in het dagdagelijkse, zodat zij het kan voorleven.

Voel je welkom bij Liefdevol Voeden. We starten in het najaar van 2022!

 • Cognitieve gedragstherapie in relatie tot gedragsverandering

 • Calorieën tellen en tracken in zo’n app op je telefoon

 • Naar de diëtist voor een kant-en-klaar voedingsschema (met variatielijsten!)

 • Hashtag #BodyPositivityMovement en #SelfLoveJourney

 • Van paleo naar vegan naar vega naar glutenvrij naar -patroon zonder naam-

 • Van de “maandag start ik echt” naar de “morgen start ik echt”

 • Om de ‘guilty pleasures’ voorgoed vaarwel te zeggen én voor dat frietje met een dikke klodder mayo en dubbele B&J ijs te gaan

 • Om die chocolade re(e)p(en) op te peuzelen én jezelf daar niet op af te rekenen

 • Om je lichaam zonder schaamte te vieren én gedisciplineerd te bewegen

 • Om een uur te scrollen op social media én daarna de dag weer op te pakken zonder schuld- of schaamte gevoel

 • Om bewust met je eten om te gaan én niet obsessief te zijn in je keuzes

 • Om te genieten van eten én te genieten van bewegen

Vier weken met vier thema’s.

Aan het eind van deze reis voeg je deze hoofdingrediënten onvoorwaardelijk toe aan jouw dagdagelijkse leven.

Werkelijke verzadiging herkennen en erkennen, zodat je uit liefde kunt stoppen met onbewuste zelfsabotage.

Het anker in jouw leven en daarmee ook voor anderen om je heen. Sta jezelf toe om imperfect mens te zijn.

Jouw volledige ruimte innemen, bewonen en ownen, omdat je helemaal thuis bent in iedere cel van jouw lichaam.

Met 25 korte video’s die je op jouw eigen tempo kunt kijken in de online omgeving. Iedere woensdagochtend een live Zoom sessie, waarbij je mag ontvangen. En een besloten Telegram groep, voor extra tussentijdse support.

 • Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de online omgeving. De thema’s Ontdekken en Observeren staan voor je klaar. De overige thema’s staan online vanaf week 3.

 • Iedere week een online Zoom sessie voor extra informatie en inspiratie

 • Je ontvangt toegang tot een besloten Telegram groep waar je jouw persoonlijke vragen kunt stellen aan Saraï

 • In de online omgeving staan 25 nieuwe, professioneel opgenomen video’s voor je klaar

 • De replays van de online Zoom sessies zijn binnen 48u beschikbaar in de online omgeving

 • Je behoudt vijf weken toegang tot de Telegram groep en tot drie maanden toegang tot de online omgeving (gerekend vanaf de start)

 • Onveiligheid was mijn ritme en onrust mijn pep. Mijn modus was weglopen (letterlijk en figuurlijk) om het verdriet van eenzaamheid maar niet te hoeven voelen.

 • Ik vond mijn rust en veiligheid in controle en ontwikkelde een eetstoornis in combinatie met vechtsporten.

 • Studeerde Voeding en Diëtetiek en heb een master in klinische epidemiologie. Ik was ruim acht jaar succesvol sportdiëtist, wetenschapper en ACT-therapeut.

 • Ondanks mijn kennis over gedrag, pathologie, metabolisme en (inspannings)fysiologie, belichaamde ik mijn volledige herstel nog niet. De diepere lagen van onrust waren vooral heel onwennig.

 • Pas ná de geboorte van mijn dochtertje leerde ik op eigen tempo de taal van mijn zenuwstelsel begrijpen. De diepere laag van (on)veiligheid werd aangetikt en ik leerde de (on)rust beter te doorvoelen.

 • Liefdevol voeden is mijn levenswerk: 10+ jaar aan professionele deskundigheid, 20+ jaar aan ervaring(sdeskundigheid) en 35+ jaar aan leven. Het gaat niet alleen over voed-ing, maar over voed-en. In de breedste zin van het woord.

Misschien herinner je nog de periode(s) in jouw leven waar compulsiviteit en obsessiviteit de overhand hadden. Waarbij je té veel of té weinig at, dronk, vloekte, scrollde, aanwezig of onzichtbaar was.

Je deed ‘het werk’. Beetje bij beetje, kwam je thuis. Bij jezelf. Kreeg je meer waardering voor dat prachtige lichaam van je. Meer liefde. Meer compassie. Meer bezinning.

En toch, 

Ervaar je soms nog onrust op een veel dieper niveau dan je ooit had kunnen voorstellen. Een automatische piloot uit een ver verleden die het ineens weer voor het zeggen heeft.

– Hoe zou het zijn als je werkelijk tot rust kwam?
– Hoe zou het zijn als je jouw lichaam kan eren vanuit onvoorwaardelijke liefde?
– Hoe zou het zijn als je je favo reep chocolade op eet en daar moeiteloos van kan genieten?

Vredig.
Rustig.
Liefdevol.
Belichaamd.
Bezield.

Tijdens deze vierweekse reis zal ik je sleutels aanreiken, zodat je jezelf onvoorwaardelijk liefdevol kunt voeden. En daarmee kunt groeien en boeien in deze fase van jouw leven.

… op de échte vraag die je jezelf mag stellen.

Soms is het de bedoeling dat we even pauzeren en luisteren naar de fluisteringen van ons zenuwstelsel.

Ons zenuwstelsel dat werd gevormd in ons allereerste thuis,
de baarmoeder van onze moeder.

Om de interne rotaties om haar eigen as te voelen.

Om de interne onrust de ruimte te geven.

Om de zachte bemoedigingen van haar te beleven.

Soms is koffie het antwoord en soms ook niet.

Omdat Liefdevol Voeden gaat over belichaming, willen we je vragen om onderstaande informatie goed door te lezen. Zodat je een belichaamde keuze kunt maken.

Tijdens de Zoom sessies zal Saraï haar levenswerk delen. Dit houdt in dat er minder ruimte is om vragen te stellen tijdens deze sessies. Je kunt jouw vragen naar aanleiding van de video’s in de online omgeving, de live sessies en jouw eigen proces stellen in de daarvoor bestemde Telegram groep (zie hieronder voor meer informatie).

Indien je liever anoniem wil blijven tijdens de Zoom sessies, raden we je aan om je initialen te gebruiken en jouw video uit te zetten. Alle microfoons van de deelnemers staan uit. Kun je niet bij de live Zoom sessies aanwezig zijn? Geen zorgen, de replay staat binnen 48 uur in de online omgeving.

Verder is het belangrijk om Zoom te downloaden via www.zoom.us. Zorg ervoor dat je de laatste update geïnstalleerd hebt en dat je jezelf gratis hebt ingeschreven. Alleen authentieke Zoom-gebruikers kunnen worden toegelaten tot de online Zoom sessies.

Na de eerste Zoom sessie op 8 juni ontvang je via de mail een uitnodiging voor de exclusieve Telegram groep. Het is Saraï’s intentie om met behulp van deze Telegram groep extra support te bieden voor de deelnemers van Liefdevol Voeden. Tussen 8 juni en 8 juli kun je via deze groep jouw vragen over Liefdevol Voeden stellen aan Saraï. Zij zal voornamelijk de vragen beantwoorden die in het voordeel zijn van de hele groep — individuele casuïstiek zal zij niet behandelen. Denk daarbij aan specifieke individuele details zoals voedingsadviezen, beweegtips, geloofsovertuigingen etc..

Mocht je graag 1-op-1 verder willen werken met Saraï, dan ontvang je een exclusief aanbod voor Soulship.

Ook zal zij op de voor haar bestemde momenten inchecken met de groep en de gestelde vragen, op haar manier beantwoorden. Haar antwoorden zijn geen vervanging voor (para)medisch advies. De Telegram groep is ook geen manier om 1-op-1 begeleiding van Saraï te ontvangen (daar is Soulship de juiste container voor).

Daarnaast beroept Saraï zich op haar recht om leden van de groep de toegang te ontzeggen, wanneer zij elkaar coachen of adviseren. Dit is te allen tijde niet toegestaan.

Omdat je direct na aanmelding toegang krijgt tot de online omgeving met daarin de video’s van Liefdevol Voeden, heb je geen recht op herroeping van jouw online aankoop.

 • Liefdevol Voeden is uitdrukkelijk niet voor vrouwen die op dit moment nog in hun eetprobleem zitten en/of nog in behandeling zijn hiervoor. <3

 • Het is ook niet voor de vrouw die automutileert, dissocieert, ongecontroleerde eetbuien heeft en/of iedere dag kcal telt voor gewichtscontrole. Please, wees eerlijk naar jezelf.

 • Het is ook niet voor de vrouw die kant en klare lijstjes en stappenplannen verwacht.

…is de ruimte waar je jezelf omarmt.

Van buiten naar binnen en vooral van binnen naar buiten.

In de breedte.
In de diepte.
In de hoogte.
In de wijdte.

In het mens zijn.

Simpelweg omdat het je geboorterecht is.

Kom zijn wie je ten diepste bent.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST