Liefdevol voeden

Ben jij elke dag bezig met wat je wel en niet mag eten? Heb je strenge regels voor jezelf, eet je stiekem of ben je simpelweg ontevreden over jouw relatie met voeding?

Ik help je om een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen, zodat je weer écht kunt genieten van het leven.

Ik wil een gezonde relatie met eten!

Het volgende programma begint over:

0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ben jij…

een piekeraar?

 • Je gedachten gaan maar door waardoor je wordt beperkt in dat wat je graag zou willen doen.

 • Je vindt jezelf niet goed genoeg.

 • Je hebt zulke strenge regels voor jezelf, dat het je dagelijks leven negatief beïnvloedt.

Het Liefdevol Voeden programma helpt je om anders naar je denken te kijken, waardoor belemmerende overtuigingen worden ontkracht.

Ben jij…

kritisch over je lichaam?

 • Als jij voor de spiegel staat benoem je meteen 10 punten waar je ontevreden over bent.

 • Je hebt al zó veel diëten geprobeerd, maar steeds weer val je terug in oude patronen.

Met het Liefdevol Voeden programma krijg je zicht op jouw eigen patronen en gewoontes en leer je deze te doorbreken door onder andere waarden-volle keuzes te maken.

Ben jij…

ontevreden over je gewicht?

 • Je vindt jezelf dik en dit zeg je ook vaak tegen jezelf.

 • Je bent altijd wel ontevreden over iets.

Met het Liefdevol Voeden programma leer je om bewust te worden van de kracht van woorden, waardoor je nieuwe bekrachtigende zinnen tegen jezelf leert zeggen, die je helpen om fijner in het leven te staan.

Je leert onvoorwaardelijk te accepteren.

Ben jij…

een control-freak?

 • Het liefst eet je elke dag hetzelfde en behoud je de controle.

 • Je telt elke dag je kcal-, eiwit-, vet- en koolhydraatinname. Dit doe je al járen.

Met het Liefdevol Voeden programma onderzoek je wat controle voor jou betekent en hoe je deze functie op een andere manier kunt invullen. Ook leer je om veerkracht te trainen, zodat je weer gezellig buiten de deur kunt eten, zonder je schuldig te voelen.

Ben jij…

ontevreden over jouw relatie met voeding?

 • Je jojo-t al jaren.

 • Je krijgt geen grip op ‘normaal’ en gezond eten.

 • Je blijft maar terugvallen in ongewenste patronen en gewoontes.

Het Liefdevol Voeden programma helpt je om een gezonde relatie met voeding te krijgen waar je je hele leven profijt van hebt.

12 weken online programma

 • Toegang tot online portaal (AVG-proof)

 • Elke week een nieuwe module

 • 12+ inspirerende video’s en opdrachten

 • 4 visualisaties en meditaties

 • Feedback op de gemaakte opdrachten

 • 3x live vragenuurtje

 • BONUS: extra experts aan het woord

 • BONUS: toegang tot de besloten Instagrampagina voor inspiratie en motivatie

Het Liefdevol Voeden programma is gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwde coachingstechnieken in gedragsverandering en mindset gecombineerd met praktische vaardigheden.

LET OP: Liefdevol Voeden is geen afvalprogramma.

 

Ja dit wil ik!
Online programma voor gezonde relatie met eten

€599,00 voor het volledige online programma

Door de combinatie van kennis op het gebied van voeding, de psychologie erachter en coaching in gedragsverandering, heb ik het patroon van eetbuien kunnen doorbreken. Saraï is een kundige diëtist die de vinger snel op te zere plek legt. Ook is ze oprecht geïnteresseerd en geeft tips zonder belerend over te komen.

E. (client met boulimia)

Saraï sprak altijd de juiste woorden zodat ik weer in mijzelf en mijn herstel durfde te geloven, maar ook goede woorden die mijn ziekte stem tackelden. Hierdoor weet ik dan ook zeker dat zij niet een steentje maar een rots heeft bijgedragen aan de weg in mijn herstel.

A. (topsporter met anorexia)

Vlak na drie maanden begeleiding door Saraï werd ik weer ongesteld (ik was 3 jaar niet ongesteld geweest). Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, waardoor ik ook meer kan genieten van het eten.

Y. (cliënt met verstoord eetgedrag)

In 3 stappen naar meer rust in je hoofd

1Vul als eerst de screeningslijst onderaan de pagina in. Volg het advies dat onderaan verschijnt. Meld je aan voor het programma door op onderstaande button te klikken. Op de betaalpagina krijg je de kans om 5 consulten á 60 minuten toe te voegen (met 20% korting). De inschrijving is volledig zodra je hebt betaald.

2Je ontvangt uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de startdatum toegang tot het portaal. Vanaf de startdatum begin jij met het Liefdevol Voeden programma!

3Elke week op zondagmiddag ontvang je een nieuwe module via het portaal. Je bekijkt eerst de introductievideo van het betreffende thema, waarna je de opdrachten in het portaal maakt. Na elke derde week van het programma volgt een video met feedback.

Vragen over Liefdevol Voeden:

Indien er reeds sprake is van een eetstoornis, kun je het uitgebreide programma volgen met vijf fysieke consulten in mijn praktijk in Amsterdam. Tijdens deze consulten lever ik maatwerk, zodat je met begeleiding kunt werken aan je herstel. Het kan ook zijn dat we tijdens het eerste consult merken dat je wellicht meer baat hebt bij een combinatie van diëtetiek en andere therapie. Je kunt dan een deel van deze fysieke consulten ook inzetten bij een van de psychologen of therapeuten waarmee ik samenwerk.

De vijf consulten kun je toevoegen aan je winkelmandje op de betaalpagina, waarna je meteen 20% korting krijgt.

Gemiddeld investeer je ongeveer een uur per week aan het bekijken van de video’s en het maken van de opdrachten. Daarnaast is het de bedoeling dat je dat wat je hebt geleerd, integreert in je dagelijks leven. Je blijft gedurende de weken dus ook veel oefenen!

Nee. Vanwege privacyredenen zul je via het online portaal niet in contact staan met anderen. Wél kun je toegang vragen tot het besloten Instagram-account, maar dit is niet verplicht.

Jazeker! Na elke drie weken volgt een extra video, waarin Saraï algemene feedback geeft op de gemaakte opdrachten. In deze video geeft zij aanvullende tips en geeft ze antwoord op eerder gestelde vragen.

Je kunt je inschrijven t/m de eerste week van het programma. Vanaf week 2 kun je je inschrijven voor de eerstvolgende startdatum.

Ja, dat kan allemaal! Het digitaal portaal werkt op elk scherm.

Nee. De opbouw van het programma, inclusief de oefeningen en opdrachten, is zo gemaakt dat er áltijd een liefdevolle verandering zal optreden in jouw relatie tot voeden. Dit programma vraagt commitment en een tijdsinvestering om het zo goed mogelijk te laten slagen.

Waarom Liefdevol voeden?

In de afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel toewijding en plezier, maar soms ook een brok in mijn keel, vrouwen begeleid in het verbeteren van hun relatie met voeding. Ik kwam er achter dat veel vrouwen met hetzelfde strubbelen.

Met dit programma hoop ik meer vrouwen te kunnen helpen, zodat ook zij hun omgeving kunnen inspireren over deze gezonde (en zeer belangrijke) relatie met voeding en zichzelf.

Sarai Pannekoek, MSc

Meld je aan voor het programma

Vul deze screeningslijst in voor een advies of je met het programma kunt starten of dat je beter ook persoonlijke consulten erbij kunt nemen.

Deze gegevens worden niet opgeslagen.

[[[["field17","greater_than","1"],["field19","contains"]],[["hide_fields","field17"],["show_fields","field18"]],"and"],[[["field17","less_than","2"],["field19","contains"]],[["show_fields","field17"],["hide_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Meld je direct aan voor het programma