Liefdevol voeden

Ben jij elke dag bezig met wat je wel en niet mag eten? Ben je ontevreden over jezelf, eet je stiekem, of heb je strenge regels voor jezelf?

Ik help je om een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen, zodat je weer écht kunt genieten van het leven.

Het volgende programma begint over:

0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ben jij…

een piekeraar?

 • Je gedachten gaan maar door en hierdoor word je beperkt in dat wat je graag zou willen doen.

 • Je vindt jezelf niet goed genoeg.

 • Je hebt zulke strenge regels voor jezelf, dat je beperkt wordt in je dagelijks leven.

Het Liefdevol Voeden programma helpt je om belemmerende overtuigingen om te buigen naar behulpzame overtuigingen.

Ben jij…

kritisch over je lichaam?

 • Als jij voor de spiegel staat benoem je meteen 10 punten waar je ontevreden over bent, zoals je schouders, buik en je benen.

Met het Liefdevol Voeden programma krijg je zicht op jouw eigen patronen en gewoontes en leer je deze te doorbreken.

Ben jij…

ontevreden over je gewicht?

 • Je vindt jezelf dik en dit zeg je ook vaak tegen jezelf.

 • Je bent altijd wel ontevreden over iets.

Met het Liefdevol Voeden programma leer je om bewust te worden van de kracht van woorden, waardoor je nieuwe bekrachtigende zinnen tegen jezelf leert zeggen, die je helpen om fijner in het leven te staan.

Je leert jezelf te accepteren en daarnaast te accepteren wat je niet kan veranderen.

Ben jij…

een control-freak?

 • Het liefst eet je elke dag hetzelfde en behoud je de controle.

 • Je telt elke dag je kcal-, eiwit-, vet- en koolhydraatinname. Dit doe je al járen.

Met het Liefdevol Voeden programma onderzoek je waar deze drang naar controle vandaan komt, hoe je het kunt opheffen en meer in het nu kunt zijn. Ook leer je om veerkracht te trainen, zodat je weer gezellig buiten de deur kunt eten met vriendinnen, zonder je schuldig te voelen.

12 weken online programma

 • Toegang tot online portaal (AVG-proof)

 • Elke week een nieuwe module

 • 12+ inspirerende video’s en opdrachten

 • 4 visualisaties en meditaties

 • BONUS: extra experts aan het woord

 • BONUS: toegang tot de besloten Instagrampagina voor inspiratie en motivatie

Het Liefdevol Voeden programma is gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwde coachingstechnieken in gedragsverandering en mindset gecombineerd met praktische vaardigheden.

LET OP: Liefdevol Voeden is geen afvalprogramma.

 

Online programma voor gezonde relatie met eten

€599,00 voor het volledige online programma

Door de combinatie van kennis op het gebied van voeding, de psychologie erachter en coaching in gedragsverandering, heb ik het patroon van eetbuien kunnen doorbreken. Saraï is een kundige diëtist die de vinger snel op te zere plek legt. Ook is ze oprecht geïnteresseerd en geeft tips zonder belerend over te komen.

E. (client met boulimia)

Saraï sprak altijd de juiste woorden zodat ik weer in mijzelf en mijn herstel durfde te geloven, maar ook goede woorden die mijn ziekte stem tackelden. Hierdoor weet ik dan ook zeker dat zij niet een steentje maar een rots heeft bijgedragen aan de weg in mijn herstel.

A. (topsporter met anorexia)

Vlak na drie maanden begeleiding door Saraï werd ik weer ongesteld (ik was 3 jaar niet ongesteld geweest). Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, waardoor ik ook meer kan genieten van het eten.

Y. (cliënt met verstoord eetgedrag)

In 3 stappen naar meer rust in je hoofd

1Wil je meedoen aan het 12 weken online programma? Vul dan de screeningslijst onderaan de pagina in. Volg het advies dat onderaan verschijnt.

2Meld je aan voor het programma door op onderstaande button te klikken. Op de betaalpagina krijg je de kans om 5 consulten á 60 minuten toe te voegen (met 20% korting). De inschrijving is volledig zodra je hebt betaald.

3Je ontvangt uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de startdatum toegang tot het portaal. Vanaf de startdatum begin jij met het Liefdevol Voeden programma! Elke week op zondagmiddag ontvang je een nieuwe module via het portaal.

Vragen over Liefdevol Voeden:

Indien er reeds sprake is van een eetstoornis, kun je het uitgebreide programma volgen met vijf fysieke consulten in mijn praktijk in Amsterdam. Tijdens deze consulten lever ik maatwerk, zodat je met begeleiding kunt werken aan je herstel. Het kan ook zijn dat we tijdens het eerste consult merken dat je wellicht meer baat hebt bij een combinatie van diëtetiek en andere therapie. Je kunt dan een deel van deze fysieke consulten ook inzetten bij een van de psychologen of therapeuten waarmee ik samenwerk.

De vijf consulten kun je toevoegen aan je winkelmandje op de betaalpagina, waarna je meteen 20% korting krijgt.

Gemiddeld investeer je 30-60 minuten per week aan het bekijken van de video’s en het maken van de opdracht. Daarnaast is het de bedoeling dat je dat wat je hebt geleerd, integreert in je dagelijks leven. Je blijft gedurende de weken dus ook oefenen!

Nee. Vanwege privacyredenen zul je via het online portaal niet in contact staan met anderen. Wél kun je toegang vragen tot het besloten Instagram-account, maar dit is niet verplicht.

Als je het écht heel lastig vindt om een keuze te maken, kun je tot vijf dagen voor de startdatum een kennismaking inboeken via de online agenda.

Je kunt je inschrijven t/m de tweede week van het programma. Vanaf week 3 kun je je inschrijven voor de eerstvolgende startdatum.

Ja, dat kan allemaal! Het digitaal portaal werkt op elk scherm.

Nee. De opbouw van het programma, inclusief de oefeningen en opdrachten, is zo gemaakt dat er áltijd een liefdevolle verandering zal optreden in jouw relatie tot voeden. Dit programma vraagt commitment en een tijdsinvestering om het zo goed mogelijk te laten slagen.

Waarom Liefdevol voeden?

In de afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel toewijding en plezier, maar soms ook een brok in mijn keel, vrouwen begeleid in het verbeteren van hun relatie met voeding. Ik kwam er achter dat veel vrouwen met hetzelfde strubbelen.

Met dit programma hoop ik meer vrouwen te kunnen helpen, zodat ook zij hun omgeving kunnen inspireren over deze gezonde (en zeer belangrijke) relatie met voeding en zichzelf.

Sarai Pannekoek, MSc

Meld je aan voor het programma

Vul deze screeningslijst in voor een advies of je met het programma kunt starten of dat je beter ook persoonlijke consulten erbij kunt nemen.

Deze gegevens worden niet opgeslagen.

[[[["field17","greater_than","1"],["field19","contains"]],[["hide_fields","field17"],["show_fields","field18"]],"and"],[[["field17","less_than","2"],["field19","contains"]],[["show_fields","field17"],["hide_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder