Liefdevol voeden

Ben jij elke dag bezig met wat je wel en niet mag eten? Heb je strenge regels voor jezelf, last van belemmerende overtuigingen of ben je simpelweg ontevreden over jouw relatie met voeding?

Ik help je om een prettige relatie met voeding te ontwikkelen, zodat je weer echt kunt genieten van eten én het leven.

Ik wil een gezonde relatie met eten!

Helaas is het vanwege mijn verlof niet meer mogelijk mee te doen met het Liefdevol Voeden programma. Vanaf augustus 2020 kun je je weer inschrijven.

Ben jij…

een piekeraar?

 • Je gedachten gaan maar door over wat je wel en niet mag eten.

 • Je vindt jezelf niet goed genoeg, waardoor je wordt beperkt in dat wat je graag zou willen doen.

 • Je hebt strenge (eet)regels voor jezelf en hierdoor wordt jouw dagelijks leven op een negatieve manier beïnvloedt.

Het Liefdevol Voeden programma helpt je om anders naar je denken te kijken, waardoor er ruimte ontstaat tussen jouw verstand en jeZelf.

Ben jij…

kritisch over je lichaam?

 • Als jij voor de spiegel staat zie je meteen 10 punten waar je ontevreden over bent.

 • Je hebt al zó veel strategiën geprobeerd, maar steeds weer val je terug in oude patronen.

 • Je vindt het moeilijk jezelf te accepteren zoals je op dit moment bent.

Met het Liefdevol Voeden programma onderzoek je jouw patronen en gewoontes en leer je deze te doorbreken door onder andere waarden-volle keuzes te maken.

Ben jij…

ontevreden over je gewicht?

 • Je bent heel ontevreden over jezelf en dit zeg je ook vaak tegen jezelf.

 • Je hebt altijd wel iets op jezelf aan te merken.

Met het Liefdevol Voeden programma leer je om bewust te worden van de kracht van woorden en in het Hier en Nu te zijn. Je leert onvoorwaardelijk te accepteren.

Ben jij…

een control-freak?

 • Het liefst eet je elke dag hetzelfde en behoud je de controle.

 • Je telt elke dag je kcal-, eiwit-, vet- en koolhydraatinname. Dit doe je al járen.

Met het Liefdevol Voeden programma onderzoek je wat controle voor jou betekent en hoe je deze functie op een andere manier kunt invullen. Ook leer je om veerkracht te trainen, zodat je weer gezellig buiten de deur kunt eten, zonder je schuldig te voelen.

20 weken programma

 • 5 consulten van 60 minuten (t.w.v. 545 euro)

 • Toegang tot online portaal (AVG-proof)

 • Elke week een nieuwe module

 • In totaal 21 video’s en 40+ opdrachten

 • 5 krachtige unieke visualisaties en meditaties

 • BONUS: extra experts aan het woord

Het Liefdevol Voeden programma is gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwde coachingstechnieken in gedragsverandering en mindset gecombineerd met praktische vaardigheden. De combinatie van de online modules en de offline coaching zorgen ervoor dat je concrete stappen zet in het veranderen van jouw gedrag en werkt aan een liefdevolle relatie met voeding.

LET OP: Liefdevol Voeden is geen afvalprogramma.

 

Ja dit wil ik!

€ 654,00 voor het volledige programma

Door de combinatie van kennis op het gebied van voeding, de psychologie erachter en coaching in gedragsverandering, heb ik het patroon van eetbuien kunnen doorbreken. Saraï is een kundige diëtist die de vinger snel op te zere plek legt. Ook is ze oprecht geïnteresseerd en geeft tips zonder belerend over te komen.

E. (client met boulimia)

Saraï sprak altijd de juiste woorden zodat ik weer in mijzelf en mijn herstel durfde te geloven, maar ook goede woorden die mijn ziekte stem tackelden. Hierdoor weet ik dan ook zeker dat zij niet een steentje maar een rots heeft bijgedragen aan de weg in mijn herstel.

A. (topsporter met anorexia)

Vlak na drie maanden begeleiding door Saraï werd ik weer ongesteld (ik was 3 jaar niet ongesteld geweest). Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, waardoor ik ook meer kan genieten van het eten.

Y. (cliënt met verstoord eetgedrag)

In 3 stappen naar meer rust in je hoofd

1Meld je aan voor het programma door op onderstaande button te klikken. De inschrijving is volledig zodra je hebt betaald.

2Je ontvangt de eerstvolgende maandag of donderdag om 8:30u toegang tot het portaal. Vanaf deze datum begin jij met het Liefdevol Voeden programma! Zodra je een module hebt afgerond, staat er een nieuwe module voor je klaar met nieuwe video’s en opdrachten.

3Plan je consulten in met Saraï Pannekoek, zodat zij jou om de twee weken kan coachen op basis van de gemaakte opdrachten en de uitdagingen die je op jouw pad tegenkomt. Deze consulten kunnen zowel offline in de praktijk in Amsterdam als online via videobellen plaatsvinden.

Vragen over Liefdevol Voeden:

Indien er sprake is van een medische indicatie (zoals een eetstoornis) of je hebt een verwijsbrief van jouw huisarts, dan kun je tot 5 consulten vergoed krijgen. Je krijgt dan een aparte in te dienen declaratie voor jouw zorgverzekering aan het eind van het traject met daar op alle benodigde informatie, zoals de data van de consulten en de juiste codes.

Indien er reeds sprake is van een eetstoornis, kun je dat aangeven bij jouw aanmelding. Tijdens de consulten levert Saraï maatwerk, zodat je met begeleiding kunt werken aan je herstel.

Gemiddeld investeer je ongeveer een uur per week aan het bekijken van de video’s en het maken van de opdrachten. Ook ontvang je vijf consulten van elk een uur, die het liefst om de twee weken worden ingepland. Daarnaast is het de bedoeling dat je dat wat je hebt geleerd, integreert in je dagelijks leven. Je blijft gedurende de weken dus ook veel oefenen!

Nee, nog niet. Vanwege privacyredenen zul je via het online portaal niet in contact staan met anderen. Wél zal er in 2020 een Liefdevol Voeden Dag georganiseerd worden en kun je andere deelneemsters ontmoeten.

Jazeker!  Tijdens de consulten worden de reeds gemaakte opdrachten besproken en krijg je nieuwe tools en inzichten mee om stappen te zetten in jouw herstelproces.

Ja, dat kan allemaal! Het digitale portaal werkt op elk scherm.

Nee. De opbouw van het programma, inclusief de oefeningen en opdrachten, is zo gemaakt dat er áltijd een liefdevolle verandering zal optreden in jouw relatie tot voeden. Dit programma vraagt, ook vanwege de consulten, een commitment en een tijdsinvestering om het zo goed mogelijk te laten slagen.

Waarom Liefdevol voeden?

In de afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel toewijding en plezier, maar soms ook een brok in mijn keel, vrouwen begeleid in het verbeteren van hun relatie met voeding. Ik kwam er achter dat veel vrouwen met hetzelfde strubbelen.

Met dit unieke programma hoop ik meer vrouwen te kunnen helpen, zodat ook zij hun omgeving kunnen inspireren in deze liefdevolle, gezonde en zeer belangrijke relatie met voeding en zichzelf.

Sarai Pannekoek, MSc

Meld je aan voor het programma

En start met meer rust en ruimte, zodat je kunt gaan genieten.

Meld je direct aan voor het programma