Duurzame verhalen die inspireren

Snoep mee van mijn expertise!

Voor groepen staan is iets wat ik met veel plezier en enthousiasme doe. Net zoals voor de camera of microfoon. Met veel regelmaat geef ik lezingen aan professionals over belangrijke onderwerpen, zoals duurzaamheid, plantaardige voeding en gedragsverandering. Daarnaast ben ik ook vaak op tv of op de radio om verschillende onderwerpen aan te snijden.

Heb je een fris en onderbouwd artikel of column nodig? Dan zit je ook goed bij mij! Van jongs af aan verwonder ik me over alles en stel ik vragen: de basis voor een jonge onderzoeker. Je zult dit terug zien in de teksten die ik voor je schrijf.

Laat je publiek meenemen door mijn verhaal, waarbij de wetenschap en praktijk de hoofdbestanddelen zijn. Voeg daar nog een vleugje duurzaamheid en een flinke snuf enthousiasme aan toe, and we’re good to go!

Beluister ook mijn solo podcast

Masterclass bundel

Voedzame informatie voor iedereen

Wil je meer leren over plantaardige voeding? Dan is de masterclass bundel iets voor jou. Een bundel met drie opgenomen masterclasses, over verantwoord plantaardig eten bij kinderen (4-12 jaar), (top)sporters en volwassenen die duurzamere keuzes willen maken. Elke masterclass duurt 90 minuten, waarbij de huidige wetenschap wordt vertaald naar de praktijk. Ook ontvang je voorbeelddagmenu’s, recepten, een extra video met veelgestelde vragen en meer. Check de link hieronder!

Bestel voor 49,-

Talks en Lezingen

Over duurzaamheid en plantaardige voeding

Ben je op zoek naar een inspirerende en deskundige spreker voor een symposium? Of wil je je team bij laten scholen? Met mijn ruime ervaring als spreker en mijn achtergrond als HBO-docent zorg ik ervoor dat de boodschap, van wetenschap naar praktijk, duidelijk en helder overkomt. Ik sprak o.a. voor HealthyFest, Amsterdam Dance Event, Orthica Health Science Congres, NVVL en meer. Daarnaast geef ik regelmatig gastcollege’s op het HBO en WO.

Prijs vanaf € 1250,- (excl BTW).

Vraag een offerte aan

Column & Blog

Eerlijk en verrassend

In 2019 schreef ik column #1 en #2 voor Women’s Health. Een droom die uitkwam natuurlijk! Inmiddels schrijf ik alweer zes jaar wetenschappelijke blogs voor I’m a Foodie over voornamelijk duurzaamheid en sportvoeding. Verder kan ik mijn spirituele wijsheden kwijt op MudraMamis.

Mijn geschreven teksten hebben een duidelijke boodschap die je hopelijk aan het denken zetten.

Neem contact op

Saraï is zeer gedreven en heeft met veel passie gesproken over duurzaamheid van voeding en de impact van onze voedselkeuzes op ons ecosysteem. Ze is met haar lezing in staat geweest om een groot publiek mee te nemen in haar visie en aan te zetten om actie te ondernemen volgens het principe van TED-talk.

Lianne Maan, Atrium Innovations

Niemand kan met zoveel passie over plantaardig powerfood praten als Saraï Pannekoek. In podcasts en op social media vertelt ze vol vuur over de kracht van kikkererwten en de coolness van courgette. Ook deelt ze heel actief haar kennis op social media. Daar bewijst ze dat je ook zonder belerend vingertje, maar met humor, positiviteit en vooral veel liefde een groene (en soms grote, #ikhoudvanpoepen) boodschap kunt overbrengen. Volgen dus!⁠

Women’s Health 2019

Sportlab Sedoc

Ik vertel alles over sportvoeding in deze uitzending op NPO2.

Luister hier terug

Nieuwsuur

De expert over veganisme.

Luister hier terug

EenVandaag

Interview over Bikinifitness.

Luister hier terug

NPO Radio

Interview over Eet als een atleet

Luister hier terug