Verbind met gelijkgestemden

Een veilige plek om te zijn wie je bent

Wanneer we samenkomen wordt er gedeeld en geheeld.

Stel je voor: een warme community met gelijkgestemden. Waar je helemaal jezelf kunt zijn. Een plek om te delen, geïnspireerd te raken, te luisteren en voelen. Waar we elkaar zien voor wie we werkelijk zijn.

Een ondergronds myceliumnetwerk waar op je bent aangesloten, zodat je nog dieper kunt wortelen en daarmee jouw takken nog verder kunt laten reiken.

Word lid van het Root to Rise Fellowship!

Community Vibes

Als je van diepgang houdt, moet je hier zijn

Het Root to Rise Fellowship is voor mensen die JA zeggen tegen ont-wikkelen, her-inneren en ver-binden. Zij die intentioneel online willen zijn.

Kom zitten rondom het kampvuur en deel wat er op je hart ligt. Of kom luisteren naar de verhalen van deze warme community. Laat je inspireren door de Note to Soul’s en exclusieve webinars en podcasts. Laat je motiveren door de 10+ boards.

Een plek om jezelf te zijn en wie weet ontmoet je nieuwe vrienden voor het leven.

Zien we je gauw?

MAANDELIJKS (€ 10,99 p/m)

Deze Community

Verbinden. Diepgang. Realness.

Het is jouw plek voor als je wilt verbinden met gelijkgestemden in het veld van bewustzijn, ontwikkeling en Het Leven. Het is een plek voor jou als je geïnteresseerd bent in het sjamanisme, nieuwsgierig bent om te groeien en vooral als mijn vibe met je resoneert. Heel 2021 is dit een plek voor vrouwen en zij die zich daarmee identificeren.

De deuren naar het Fellowship openen een paar keer per jaar en zijn momenteel geopend.

Beluister alvast de Spotify Root to Rise Playlist en fuel up!

Word lid en ontvang:

  • Toegang tot besloten community met meer dan 75 actieve leden en 10+ borden voor verbinding, verdieping, versterking en meer.

  • Wekelijkse alignment sessie

  • Maandelijkse Root to Rise Online Gathering (Live Talk + Q&A met Saraï)

  • Exclusieve webinars en podcasts met inspirerende gasten

  • Verdiepende themamaanden

  • Mogelijkheid om Saraï al je vragen te stellen tijdens de maandelijkse Live Gatherings

  • Exclusieve content voor verdieping, verbinding en meer.

MAANDELIJKS (10,99 p/m)

Waarom een Fellowship?

Vroeger was ik meer een jongens-meisje. Altijd omringt met de boyzzz en een paar vriendinnen om me heen. Ik voelde me nooit veilig bij vrouwen. Dat geroddel en gedoe altijd.

Nu weet ik beter.

De kracht van vrouwen die samenkomen is immens. Als Root to Rise Guardian is het mijn taak om een veilige plek te creëren en behouden, waar vrouwen intentioneel kunnen gaan om te Zijn. Om te verbinden met zichzelf en alle anderen om hen heen.

Ik zie je graag bij Root to Rise.

F.A.Q.

Yep. Het Fellowship is heel 2021 enkel voor vrouwen (en zij die zich hiermee identificeren).

Klopt! De deuren van het Fellowship gaan maar een paar keer jaar open. Je kunt je inschrijven voor Nourishing News en je ontvangt dan vanzelf een update over wanneer de deuren weer open gaan.

Het Fellowship is een plek om je te verbinden met gelijkgestemden. Daar kun je de live sessies bijwonen, zoals de Hallo Hart Meditaties op maandagochtend, Online Gatherings en meer.

Root to Rise The Journey Within is een verdieping met daarin vier relevante hedendaagse thema’s om dieper tot je eigen kern te komen. Op 6 november starten we met de vernieuwde versie van dit unieke programma!

Fellowship: Je kunt maandelijks opzeggen. Stuur 14 dagen vóórdat jouw lidmaatschap afloopt een mailtje!.

Check je spambox. Nog niks ontvangen? Stuur even een mailtje zodat we je kunnen helpen!