Verbind met gelijkgestemden

De antidote voor social media

Verbind je met een groep gelijkgestemden.

Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar je kunt delen, geïnspireerd raken, luisteren en ervaren. Waar we elkaar zien voor wie we werkelijk zijn.

Word onderdeel van dit krachtige ondergronds myceliumnetwerk, zodat je nog dieper kunt wortelen en daarmee jouw takken nog verder kunt laten reiken.

Root to Rise Fellowship is de antidote op de huidige sociale media.

Word NU lid!

“Verbinding met jezelf en verbinding met anderen, dat is wat de wereld nodig heeft. En dat is Root to Rise.”
– Milou K.

Community Vibes

Als je van diepgang houdt, moet je hier zijn

Het Root to Rise Fellowship is voor mensen die JA zeggen tegen ont-wikkelen, her-inneren en ver-binden. Zij die intentioneel online willen zijn.

Kom zitten rondom het kampvuur en deel wat er op je hart ligt. Of kom luisteren naar de verhalen van deze warme community. Laat je inspireren door de Note to Soul’s en exclusieve webinars en podcasts. Laat je motiveren door de 10+ boards.

Een plek om jezelf te zijn en wie weet ontmoet je nieuwe vrienden voor het leven.

Zien we je gauw?

Ja ik wil lid worden!

“Er is ruimte voor ieders verhaal en ik voel me echt gehoord en gezien in de community. Ik herken veel in de verhalen van andere vrouwen en dat werkt voor mij heel helend.” Mieke

“Root to Rise is voor mij nu het café met lieve mensen waar ik me zo welkom voel. Er is altijd plek en tijd om van me af te schrijven (/praten), er zijn mensen die ook delen, die luisteren en die met zelfde thema’s bezig zijn.” Hilje Smits

Deze Community

Verbinden. Diepgang. Realness.

Het is jouw plek voor als je wilt verbinden met gelijkgestemden in het veld van bewustzijn, ontwikkeling en Het Leven. Het is een plek voor jou als je geïnteresseerd bent in het sjamanisme, nieuwsgierig bent om te groeien en vooral als mijn vibe met je resoneert.

De deuren naar het Fellowship openen een paar keer per jaar en zijn momenteel geopend.

Beluister alvast de Spotify Root to Rise Playlist en fuel up!

Ik doe mee!

Word lid en ontvang:

  • Toegang tot besloten community met meer dan 75 actieve leden en 10+ borden voor verbinding, verdieping, versterking en meer.

  • Iedere maand een exclusieve Q&A met Saraï

  • Twee keer per maand Alignment Sessie

  • Maandelijkse Root to Rise Online Gathering (Live Talk + Q&A met Saraï)

  • Exclusieve webinars met inspirerende gasten

  • Verdiepende themamaanden

  • Exclusieve content door Saraï voor Ver-binden. Ont-wikkelen. Her-inneren.

  • Toegang tot de vernieuwde Shamanic Soul Circles

  • Als eerst op de hoogte van de offline events

  • Alles over Sjamanisme, Slow Living, Biodiversiteit, Bewustzijn, Healthy Habits en meer!

YES, COUNT ME IN!

“Root to Rise is een prachtig platform waarin ik in 1 maand al zoveel te weten ben gekomen over mezelf, de ziel en het hele leven in zijn totaliteit.” Mayke

“Root to Rise is een warm bad vol acceptatie, liefde en verbinding voor de ander en voor jezelf. De ander kunnen zien betekent ook dat je jezelf kunt zien.” Julia van Vliet

“Het is een plek van ontvangen en geven. Het is zo inspirerend en waardevol om met gelijkgestemde mensen te verbinden en om van elkaar te leren. Saraï begeleidt dit met zoveel liefde en toewijding, waardoor je je onmiddellijk thuis voelt in deze prachtige community.” Ruth Donné

Beluister de Alignment Sessie over Hoop:

Waarom een Community?

Omdat ik geloof in de kracht van community.

Root to Rise Fellowship is de antidote (Engels woord voor tegengif) voor de huidige social media. Het is de plek waar je geen masker op hoeft te zetten. De plek waar we werkelijk delen en luisteren.

De kracht van mensen die samenkomen is immens. Als Root to Rise Guardian is het mijn taak om een veilige plek te creëren en behouden, waar leden intentioneel kunnen gaan om te Zijn. Om te verbinden met zichzelf en alle anderen om hen heen.

Ik zie je graag bij Root to Rise.

F.A.Q.

Nee. Iedereen is welkom vanaf 1 november 2021.

Klopt! De deuren van het Fellowship gaan maar een paar keer jaar open. Je kunt je inschrijven voor Nourishing News en je ontvangt dan vanzelf een update over wanneer de deuren weer open gaan.

Het Fellowship is een plek om je te verbinden met gelijkgestemden. Daar kun je de live sessies bijwonen, zoals de Hallo Hart Meditaties op maandagochtend, Online Gatherings en meer.

Root to Rise The Journey Within is een verdieping met daarin vier relevante hedendaagse thema’s om dieper tot je eigen kern te komen. Op 6 november starten we met de vernieuwde versie van dit unieke programma!

Fellowship: Je kunt maandelijks opzeggen. Stuur 14 dagen vóórdat jouw lidmaatschap afloopt een mailtje!.

Check je spambox. Nog niks ontvangen? Stuur even een mailtje zodat we je kunnen helpen!