In deze aflevering ga ik dieper in op een leven in soul alignment.  Geen quick fix, maar een pad in vertrouwen en overgave. Met radicale eerlijkheid naar jezelf, zodat je je helemaal kunt ont-wikkelen van jouw potentieel. En daarmee kun je ook steeds dieper wortelen in jouw bestaan. Ook deel ik mijn reis in soul alignment. Van mijn eerste grote awakening na mijn eetstoornis, naar topsportdietist, het contact mijn baarmoeder tot nu. Met vallen en opstaan.

Wie weet inspireert het je, valideert het je of draagt het bij aan concrete actie.

Wil je meer weten over Root to Rise? Check dan www.saraipannekoek.com/root-to-rise – We starten 1 februari 2021 met het Fellowship en je kunt altijd instromen in het membership. Voel je welkom!

Ook kun je me volgen op social, zoals Instagram!

In Liefde en Verbinding,

Saraï