Ik vertrouw jou, lief mens. Omdat ik weet dat je altijd zult handelen naar je allerbeste kunnen. Het boeit me niet of je geprikt bent of niet, want daar gaat het niet om. Het zit dieper. Ik weet dat ik de Efteling niks aan vind. Nooit heb gevonden ook. En dat geldt wel voor veel meer onderdelen van de ‘samenleving’. Ik pleit graag voor medemenselijkheid. We leven namelijk in een bijzondere tijd. Een tijd waarvan we wisten dat ie zou komen. En het is tijd dat we onszelf herinneren. Onze ware kern. De Liefde. Onvoorwaardelijk. Zodat we mensen kunnen zien voor wat ze zijn. En vanuit deze kern en in verbinding het nieuwe kunnen creëren. 

Wil je een review schrijven? Super fijn als je iTunes gebruikt!

Wil je me een persoonlijk bericht sturen? Dat kan via: www.saraipannekoek.com/contact

Je kunt me niet volgen, want ik ben van Instagram af. Maar je kunt wél met mij verbinden.

Check www.saraipannekoek.com 

In Liefde X SR