Lieve Medicine For The EARTH luisteraar, in deze aflevering spreek ik Eva Driessen. Medicijnvrouw, gids in de stilte en prachtig mens. We waren bij haar op bezoek in Zweden en ik vond het daarom een geweldige kans om met haar te zitten en te kletsen. Over het belang van vertragen en verstillen. Eva ademt de stilte, vind ik. Dus we praten ook over het belang van de stilte en wat het je kan opleveren. Stilte is niet saai. Stilte is leven. Eén worden met dat wat er op dat moment is. Eva legt uit hoe je de stilte in je leven kunt verwelkomen. We praten over cyclisch leven en de natuur omarmen. Ook praten we over de paddenstoelen. Eva begeleidt ceremonies en ze werkt met de paddenstoelen. Wat kunnen de paddenstoelen ons brengen?
Enthousiast geworden over Eva en haar werk? Ze geeft van 30 september tot 3 oktober een stilteretraite in Nederland en van 4-6 oktober en van 8-10 oktober paddenstoel ceremonies. Ook begin november geeft ze ceremonies. Volg Eva via www.evennaareva.com en op Instagram @driesseneva
Wil je meer in verbinding komen met jezelf en leren vertragen? Doe mee met Root to Rise The Journey Within, we starten op 6 november! Of word lid van het Root to Rise Fellowship!