Lieve luisteraar, deze exclusieve aflevering heb ik opgenomen voor het Root to Rise Membership in de maand maart met als thema het Sjamanisme. Maar, deze huidige tijden vragen ons allen om ons op een diepere laag te verbinden met Het Leven en De Dood. Met het sterven en de wedergeboorte. Vandaar dat je deze aflevering nu kunt beluisteren, omdat ik het belangrijk vind dat we dit leren omarmen. De Dood is namelijk geen eindstation.

We zijn het, vooral hier in het Westen, meestal niet gewend om over De Dood en/of Doodgaan te praten.  Het zit een beetje in de taboesfeer. Liever niet over praten, want ‘dan verpest je de sfeer’ of ‘dan word ik verdrietig!’. Herkenbaar?
In deze aflevering neem ik je mee en praat ik over:
– De Bardo’s
– Wat er met de ziel gebeurt
– Psychopompwerk binnen het sjamanisme
– Waarom het belangrijk is hier over te blijven praten
– HOKA HEY
– Waarom verzoening belangrijk is
– Dat we onze relaties en Het Leven mogen eren
– Betekenisvol Leven
Ik ben heel benieuwd wat je van deze aflevering vind. Stuur je mij een berichtje via Instagram?  Volg me op @saraipannekoek. En laat een review achter op iTunes.
Ben je enthousiast over deze aflevering (of andere afleveringen)? Geef een shoutout! Zo help je mij om meer mensen te bereiken, zodat ook zij weer kunnen her-inneren wat voor hen klopt.
Wil je samenwerken? Dat kan! Je kunt vanaf 21 juni lid worden van het Root to Rise Platform of doe mee met Soulship, hét mentorship voor zelfherinnering, -expressie en -bevrijding!
Liefs, Saraï