Lieve luisteraar, allereerst dank je wel dat je meeluistert naar Medicine for the EARTH. Een podcast vanuit mijn Hart. Een manier om expressie te geven aan dat wat er door mij heen wil stromen. Wat gehoord mag worden en waarmee ik hoop je te helpen herinneren aan wat voor jou klopt. In deze aflevering bespreek ik mijn favoriete thema’s van dit moment: Bewustzijn en Duurzaamheid. Ik neem je mee in een ontbrekende puzzelstukje in de hele duurzaamheidsdiscussie. Dit is deel 1. Er komt nog een deel 2 aan, dus stay tuned.

Wil je met mij verbinden? Dat kan via mijn Instagram kanaal: www.instagram.com/saraipannekoek.

Zoek je een plek om je te verbinden met likeminded souls -die ook onder andere helemaal aangaan van deze thema’s, wordt dan lid van het Root to Rise Platform!

En, ben je toe aan verdieping en herinnering? Doe dan mee met Soulship, hét mentorshiptraject voor zelfherinnering, -bevrijding en -expressie. We starten 26 juni!