Lieve luisteraar, in deze aflevering ga ik samen met Paul in gesprek over wat er nu allemaal in de wereld gebeurd. Paul is naar mijn mening bij uitstek de expert over dynamische systemen en kan dit zo goed uitleggen in jip-en-janneke-taal. Heel relevant voor deze tijden, als je het mij vraagt. We zitten lekker dicht op elkaar, want we delen samen één microfoon. Zo cute! In deze aflevering beantwoorden we samen diverse vragen van mijn Instagram-volgers. Zoals de agenda van 2030, The Great Reset, de huidige politiek, C en V (je-weet-toch) en ook wat Liefdevol Rebelleren in onze ogen is.

Kortom: ik hoop dat het je mag inspireren, informeren en vooral activeren!

Wil je herinneren wie en wat je in essentie bent? Doe dan mee met het Root to Rise Membership! Iedere maand een nieuw thema, zodat je dieper kunt wortelen in wat je bent.

Volg mij op Instagram @saraipannekoek en volg Paul daar ook @paulvenner

LIEFS XX

www.saraipannekoek.com