Lieve luisteraar, in deze aflevering deel ik mijn eigen ervaring met een postnatale depressie. Een postnatale depressie is voor iedereen anders en ik hoop door mijn eerlijke verhaal te delen herkenning te bieden aan (newborn) moeders die op dit moment struggelen (of hebben gestruggeld). Dit is mijn eerlijke en kwetsbare verhaal en in deze aflevering deel ik wat ik graag wil delen. Voor alle (newborn) moeders, ik zie jullie, ik dank jullie en ik eer jullie. Opdat we onszelf mogen blijven herinneren wie we zijn en daarmee ook onze kinderen helpen herinneren wie zij zijn.

Deze aflevering draag ik op aan mijn supportteam: mijn man Paul en mijn prachtige dochter Zoë Fé. Dank voor de wijze lessen die ik heb mogen leren in het afgelopen jaar. Dankzij jullie kon ik landen in wie ik werkelijk ben.

Als je wilt reageren op deze aflevering, dan kan dat door een comment achter te laten op mijn Instagram: www.instagram.com/saraipannekoek

Ben je toe aan verdieping en transformatie?

Doe dan mee met Soulship, hét mentorshiptraject voor zelfherinnering, -bevrijding en -expressie. We starten 26 juni! www.saraipannekoek.com/mentorship.