Lieve luisteraar, in deel 3 van deze reeks samen met Paul, bespreken we de aftermath. Het is een mega openhartig gesprek, zonder voorbereiding en vooral veel vrijheid. Paul deelt hoe het voor hem was om terug naar Nederland te gaan. Ook hoe hij de GGZ heeft ervaren. En hoe beweging écht zijn medicijn werd, tijdens de opname in de PAAZ. We spreken over schuld en schaamte, en tot slot geven we beide onze tips hoe je kan omgaan met iemand in een spirituele crisis (of iemand die net uit een ceremonie komt). We horen graag wat je van deze slotaflevering vind, je kan ons vinden op Instagram!

@paulvenner

@saraipannekoek

Wil je met Paul samenwerken? Doe mee met de Movement Medicine Maand. https://www.fieldsofbeing.nl/movement-medicine-maand

Wil je met mij samenwerken? Op dit moment kan dat alleen via 1-op-1 mentorship. https://www.saraipannekoek.com/mentorship

Liefste Paul, de cirkel is rond. Ik kan me het nog zo goed herinneren hoe je jouw verhaal met mij deelde, in ons prille samenzijn. Ik werd diep geraakt en ik voelde zo veel verbinding met jou. Wat ben ik dankbaar dat je bent opgevangen bij Cosmic Care en dat je het nummer van je vader nog wist. Zo dankbaar voor jouw leven en alles wat je met deze wereld mag delen! Ik ben zó ontzettend trots op je. Dank je voor je moed, je vertrouwen en alles wat je bent. Prijs God en Jezus en hoe Zij opnieuw in ons leven zijn gekomen! AMEN.