Expert en coach

Voor een welbewuste verandering

We gaan samen aan de slag om jouw mindset en voedingsinname te verbeteren en alle kennis over duurzaamheid toe te passen in jouw voedingspatroon. Want verandering is nodig en dat weet je. Met ruim 8 jaar werkervaring in de topsport en op het gebied van behandeling eetproblematiek, coach ik je naar verandering. Of je nu als échte gamechanger aan de start wil staan of begeleiding nodig hebt om te herstellen van je eetprobleem: je bent welkom!

Vanaf 2020 bied ik geen losse individuele consulten meer aan, omdat ik geloof in de effectiviteit van mijn programma’s.

Doe jij mee met de Liefdevol Voeden Instagram Training op 30 maart?

Ik wil hier meer over lezen!

Kies het programma dat het best bij je past!

We gaan samen aan de slag voor een bewuste verandering.

Liefdevol Voeden programma

654,00
 • Voor vrouwen die hun eetprobleem willen aanpakken
 • 5 consulten (t.w.v. € 545,-)
 • Toegang tot online portaal
 • 12 modules opgedeeld in drie fases van verandering
 • 21 inspirerende en educatieve video’s en ruim 40 opdrachten
 • BONUS: Externe experts aan het woord
 • BONUS: 5 krachtige visualisaties

Sustainable Athlete programma

497,00
 • Voor sporters die duurzamer willen eten, leven en presteren
 • Focus op plantaardig eten en presteren
 • 3 consulten met uitgewerkte sportvoedingsadviezen voor rust-, trainings- en wedstrijddagen (t.w.v. € 336,-)
 • Educatieve video’s, diverse opdrachten en veel inspiratie
 • BONUS: Impactvolle goodiebag
 • BONUS: Werkboek
 • BONUS: Donatie aan Sustainable Athlete stichting

Vragen over Liefdevol Voeden:

Indien er reeds sprake is van een eetstoornis, kun je dat aangeven bij jouw aanmelding. Tijdens de consulten levert Saraï maatwerk, zodat je met begeleiding kunt werken aan je herstel.

Indien er sprake is van een medische indicatie (zoals een eetstoornis) of je hebt een verwijsbrief van jouw huisarts, dan kun je tot 5 consulten vergoed krijgen. Je krijgt dan een aparte in te dienen declaratie voor jouw zorgverzekering aan het eind van het traject met daar op alle benodigde informatie, zoals de data van de consulten en de juiste codes.

Ja, dat kan allemaal! Het digitale portaal werkt op elk scherm.

Jazeker!  Tijdens de consulten worden de reeds gemaakte opdrachten besproken en krijg je nieuwe tools en inzichten mee om stappen te zetten in jouw herstelproces.

Gemiddeld investeer je ongeveer een uur per week aan het bekijken van de video’s en het maken van de opdrachten. Ook ontvang je vijf consulten van elk een uur, die het liefst om de twee weken worden ingepland. Daarnaast is het de bedoeling dat je dat wat je hebt geleerd, integreert in je dagelijks leven. Je blijft gedurende de weken dus ook veel oefenen!

Lees meer over dit programma

Saraï’s voedingsbegeleiding kenmerkt zich door haar bereikbaarheid, variatie en het denken in mogelijkheden. Haar persoonlijke benadering zorgde ervoor dat ik echt kon ervaren wat bij mij als sporter past qua voeding. Geen standaard adviezen, maar heel persoonlijk en afgestemd op mijn voorkeuren. Dankzij haar begeleiding ben ik in twee jaar enorm gegroeid als honkbalspeler en maak ik dit jaar de overstap naar Amerika!

Dave Janssen,
honkbalspeler

Als ik aan Sarai denk dan denk ik aan iemand die altijd vol passie zit dat er dan ook aan alle kanten afspat. Ze pakt elke kans en doet iets met volle overgave. Doortastend, slim, innovatief. Kortom: een aanwinst voor sportvoeding in Nederland!

Nick Iedema,
sportdietist Team Voeding NOC*NSF

Waarom programma’s?

In de afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel toewijding en plezier veel verschillende cliënten begeleid op het gebied van prestatieverbetering en de behandeling van eetproblematiek. Ik miste echter de continuïteit buiten de spreekuren. Vandaar dat ik twee programma’s heb ontwikkeld, zodat je als cliënt ook buiten de consulten om aan de slag gaat met opdrachten en oefeningen die jou verder helpen. Duurzame gedragsverandering, daar gaan we namelijk voor!

Maak een afspraak