Professioneel geschreven, duurzaam bereid

Teksten en recepten die je aan het denken zetten

Heb je een artikel, column of recept nodig? Dan zit je bij mij in het juiste startvak! Van jongs af aan verwonder ik me over alles en stel ik vragen: de basis voor een jonge onderzoeker. Je zult dit terug zien in de teksten die ik voor je schrijf.

Een kritische blik, wetenschap en praktijk zijn de hoofdbestanddelen. Voeg daar nog een vleugje duurzaamheid en een flinke snuf enthousiasme aan toe, and we’re good to go!

Vraag een offerte aan

Saraï’s enthousiasme is aanstekelijk, ze denkt mee en ziet kansen en mogelijkheden. We vinden het fijn met haar te werken, omdat ze positief en flexibel is ingesteld, duidelijk haar grenzen aangeeft en haar afspraken nakomt, en ze altijd open staat voor feedback. Ook zijn haar recepten origineel, lekker en out of the box.

Marijke Berkenpas,
oprichtster I’m a Foodie

Inhoud & Expertise

Kritisch en wetenschappelijk

Ik schreef het boek Eet als een atleet, welke in oktober 2017 uit is gekomen. In het boek wordt de zin en onzin van sportvoeding gescheiden en op een toegankelijke wijze de wetenschap naar het bord van de sporter vertaald. Inclusief infographics, handige recepten en voorbeelddagmeu’s.

Momenteel werk ik aan mijn tweede boek. Een handboek voor een duurzamer voedingspatroon.

Naar Eet als een Atleet

Recepten

Plantaardige sportvoeding

Gezond en gemak als uitgangspunt, zodat je in een handomdraai een voedzame maaltijd op tafel zet.

Planten krijgen van mij altijd de hoofdrol, omdat we er niet genoeg van kunnen eten. Ook zul je merken dat ik niet met alle winden mee waai. Agavesiroop en kokosolie? Nee, de recepten die ik ontwikkel bestaan uit gezonde en verantwoorde alternatieven.

Zie mijn recepten

Column & Blog

Eerlijk en verrassend

Vijf jaar lang schrijf ik wetenschappelijke blogs voor I’m a Foodie, over voornamelijk sportvoeding en duurzaamheid.

Of ik al een column heb in de Women’s Health? Nee, nog niet. Maar ik zou het wel graag willen. Tot die tijd oefen ik op mijn eigen blog.

Korte stukjes tekst met een boodschap en die je hopelijk aan het denken zetten.

PS. Ik heb de column!

Mijn blogs